Wysłany: Nie Cze 26, 2005 8:18 am
..sciagnij sobie bear share :]
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
padl mi moj stary gf4 ti4200 gainwarda
niespodziewany wydatek - wiec kupilem w zamian moze ciut wydajniejszego ale dosc taniego radeona 9600 PRO.
Myk polega na tym ze w q2 mam sztywno z 30 fps (nawet nie slynne 60 w xp ).
synchro off, refreshlock na 100.
stery najnowsze catalyst.
help.
I po cos bral radeona? Wyrzuc go i wez jakiegos geforce'a .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie ma sie co smiac... niedawno czytalem ze jednemu gosciowi szybciej i taniej wyszlo wywalic w pizdu calego kompa i kupic nowy niz probowac starego zloma wyczyscic z wirusow, spyware'ow, stunowac system tak by sie nie wieszal itp.
Podobnie tu - szybciej (taniej moze niekoniecznie) wyjdzie wymienic karte na gforce'a niz dreczyc sie z radeonem, dobieraniem sterownikow, konfigurowaniem quaka, systemu itp
Chyba ze ktos jest masochista... ja juz pare razy probowalem pomagac radeonistom ale rozkladalem rece bo to filozofia taka jak dawne voodoo - mocno niekompatybilna z milym, przyjemnym, zwyklym OpenGL do ktorego dostosowany jest Q2 , odswiezanie , winXP itp.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
No mozliwe, ale jesli ktos ma rzecz A i pyta sie o porade w zwiazku z nia, to nie mowi sie, ze "kup se rzecz B", ktora jest odpowiednikiem rzeczy A ..
Trigg sobie kupil Radeona, a ze zna sie troche na rzeczy, bo o ile sie nie myle, jest informatykiem, to pewnie jakis cel w tym zakupie widzial. Wiec co to za rada, kup se GF :/
Anyway, i dont have a clue, Trigg .. Zagadaj z jakims Radeoncami ;) [ja jestem posiadaczka GF FX 5200)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum