taka prawda wolf cl pytamy wolfa co z clanem a wolf ja klade na q2 my ze spiderem robimy porzadki w clanie a wolf ja wrcam i znowu robi burdel i za tydzien znika i tak w kolo to ile kurwa mozna naprawiac??.....spider vs szczeniak-spider ma racje!!
Wysłany: Sro Sie 10, 2005 10:32 pm
..hah..komedia..spokojnie chlopaki..kurwa na chuj sobie po baniaku jezdzicie....Matrix co do 1 skladu ..hmm..sam go ustalam wiec nie pidol smutow ze sie nie lapie...dawno nie gralem ale do formy wracam...co do speed..ja nic do szczeka nei mam ani do tego ze kradna zawodnikow..kradna? nieee..jak ktos chce isc to "z bogiem" ..a ze speed to nie lubie batona ale kij z tym..kogo lubie kogo kocham kogo pocaluje heh
spac!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
LOL po 1 chciale aby mx byl lepszy i z nim gralem duele zeby sie do >> zalapal po 2 ci zawodnicy ee ... chcieli isc gdzie beda mogli sie rozwinac i se pograc z lepszymi w cb pogadac itd... widzuiles jak sie ave u nas rozwinol a wy ..... stoicie w miejscu niczego sie nie nauczyliscie tylko w 5 w lidze ciagneliscie flagi .. a sam mnie pytales o cfg .. i skoncz ten teamt jak juz to na hydepark chodzmy ..... a jak juz musis pisac na cool ze musze z toba pogadac na forum to masz moje gg na stronce >> i nie bede LOL pisal listow jak jakis kretyn a ty bedziesz odpisywal :/
Wysłany: Sro Sie 10, 2005 10:34 pm
..te MAtrix:
..lepiej zawolaj mamite do kompa ..moze Ci pomoze zdania skladac..bo kurwa nie czaje...zreszta pozno i nei bede sie nad tym zastanawial..heh
nie kradna?? nie pamietasz tego pomocnika z dm'a tego na litere M ? byl w sM 2 dni, potem namowil go baton by poszedl do >>, mowil Panowi M. ze jego kumpel jest w >>, widzialem rozmowe na wlasne oczy... hmm zabraliscie jeszcze kogos pamietam to... pomecze sie i poszukam w archiwum GG, pewnie cos znajde. A co do cIEBIE sZCZEKUS to pochwal sie swoim kompem za 6000zł
aha... poprawka Pan M. to >>MoRo...
Ostatnio zmieniony przez spider] Sro Sie 10, 2005 10:42 pm, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Czw Sie 11, 2005 6:56 am
...srac na to to tylko gra heh.. ..a nie zycie..jak dla niektorych wiec czym sie spider przejmujesz...ze szczypior odszedl..olac
ty rezor nie ciesz ryja ja pod twoimi nickami pajacu nie gram wiec sie od nich odpierdol i wymysl sobie swoje mozesz grac pod nickami swoich ciot klanowych z zem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum