Wysłany: Sro Sie 10, 2005 8:10 pm
...hee..to moze byc rezor :] ..on mial haslo..problem z glowy..rezor Ban Vote Yes
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
ty chrom idz do zlobka na kasze palancie ja jak by ktos pod twoimi nickami gral tez bys sie wkurwil ale nikt nie chce pod nimi grac bo jestes ciota i zamknij ryja
haha , a to ark to joker ? ;) ... e no jakbym wiedzial to wczesniej... ;)PEWNIE TO ADOLF, bo ostatnio mi cos mowil ze [sM] go pociaga i ma dylematy... moze chcial poczuc jak to jest byc jednym z wybranych. ;)
Ale jak spotkam tego [sM]Jokera to ja juz mu nagadam ze tak nieladnie robic !!! macie moje 100% poparcie!
do orlana napiszcie zeby IP wyciagnal kto to mogl byc i ja sie chetnie z wami do niego przejade, bo tak sie nie robi !!!
nie ma to jak otrzymac uznanie od 14 latka ;) ... poczulem sie jak w hospicium dla dzieci z porazeniem mozgowym... ;) dziekuje matrix ze doceniasz moje kroki, motywuje mnie to do wiekszej aktywnosci w waszych szeregach. Ja zajme sie ta sprawa!
Sadze ze nie powinnienem sie odzywac w ogole po takich batach ;) ... ide falszke kupic i opierdolic ja w samotnosci... <załamany> ;( pewnie teraz [S] juz nie bedzie mnie chcialo... zycie traci sens... o IRONIO !
PS: ale rocco zostalo!!! umcy, umcy, umcy one two three ;) !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum