no killer w kwestji dynamiki masz racje...ale w kwesti ze w q4 ctf moze wszysko sie zdarzyc jesli juz ci ktorzy go tworzyli beda nawiazywac do q3 ctf czyli pelna lipa:p
[quote="Matrix^^"]no killer w kwestji dynamiki masz racje...ale w kwesti ze w q4 ctf moze wszysko sie zdarzyc jesli juz ci ktorzy go tworzyli beda nawiazywac do q3 ctf czyli pelna lipa:p
pozdro;)[/quote]
Predzej q4 bedzie nawiazywac do q1 niz do q3...
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
No coz... po tym filmiku mam mieszane uczucia. Wyglada to zupelnie jak q3, no moze troche lepsza grafika jest, ale widac duze podobienstwa do q3, o mapie nawet nie wspominajac ( jak widze te zalosne trampoliny to mi sie zle robi ). Bronie to imho kopie tych z q3, tylko inaczej wygladaja.
- spawara ma fajny efekt i wogole to fajny gnat, ale z tego co widac to ma odrzut jeszcze mniejszy niz w q3, zero funu ze spawnia, chociaz fajne efekty sa przy strzelniu
- raca jest boska, szybsza niz w q3 i zajebisty odrzut, chociaz do tego z q1 mu daleko
- widzialem w tle gowniany plasma gun, porazka - najgorszy syf w serii quakeow i jeszcze przez te smieszne kulki nic nie widac
- rail aka rail_z_q3 - znowu bron do dobijania zamiast do atakowania, porazka :/
- granatnik jak z q3, jagi sie wkurwi :)
- pozostale bronie to jakies dodatki, maly arsenalik, oj maly :/
No ale jest pare fajnych bajerow. Mozna przywalic granatem w trampoline i fajnie go wypierdala na druga strone - jagi sie ucieszy. Mozna tez strzelac przez teleporty - niech zyje kamperstwo!
Dynamika 100% q3, nawet nie cpma, czyste vq3 :/
Moj wniosek : zrobili idealna kopie q3 na silniku d3 + pare nieprzydatnych bajerow
Moje nadzieje ;D : ctf + grapple + normalne techy + ps + quad + niech se pograja w q2 i zrobia taki sam, lepiej zoptymalizowany engine graficzny, bo ten z doom3 to porazka nawet na dobrym sprzecie
Wywiad z djWheatem : http://www.ggl.com/news.php?NewsId=991
W miare szczegolowo odpowiadal, warto przeczytac ;)
Taka ciekawostka - pytania zadaje Carmac, czyli nasz polski newswriter na esreality.com i paru innych servisach zagranicznych.
lepiej zoptymalizowany engine graficzny, bo ten z doom3 to porazka nawet na dobrym sprzecie
Sprecyzuj "dobry sprzet" bo ja na swoim nie narzekam w Doomie3 (ale nie na maks ustawieniach tylko oczko nizej... jeszcze sie nie zabralem za grzebanie w configu :> ).
A co do ciemnosci w D3 to sie zgodze :/ ... jak na razie metoda "slychac potwora -> chaingun na slepo" zdaje egzamin tylko z amunicja cienko
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum