Polecam forum.tweak.pl <- tam napewno beda znali odpowiedz. Scena ctf jest zdominowana przez nvidia users. Ati users graja dalej na 30 fps i nawet o tym nie wiedza ;D
Wysłany: Sob Sie 06, 2005 11:29 am
...hah tak sie dzieje..Gdy WoLF..przestaje sie interesowac klanem i nie gra..neizle jaja hah http://sm.ctf.pl/ SSpider Rox buhehe..fajna strona?
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
No lol! Robiłem już wszystko... Instalowałem starsze wersje, instalowałem najnowszą wersje, usuwałem programy które mogły kolidować z gg i ciągle nic "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0000005)." help
Druga sprawa to motyw z wyblakłymi kolorami podczas oglądania różnych filmów... Zmiana kodeków nic nie daje, a mam na pewno dobre bo na 2 kompie działa wszystko idealnie... hm?
Wysłany: Czw Sie 18, 2005 10:37 am
drogie bravo do tej pory używałem biteme i nie pamiętam komendy odpalajacej waw'a z timerem. możecie dać z jeden przykładowy ? ( wiem że jest opcja szukaj ale jestem zbyt leniwy ;] )
Heh mam problem z ustawieniami odswiezania.. Zainstalowalem najnowsze stery nvidi, sciagnalem NVRefreshTool i ustawilem wszedzie na 75 Hz.. Myslalem ze wszystko bedzie ok, ale niestety nie jest. Na 75Hz zmienia mi sie tylko na rozdzielczosciach ponizej 1024/768, a na tej wlasnie nie chce.
Help ?
A jaki masz sprzet? Moze na wyzszej rozdzielczosci po prostu ci monitor nie wyciagnie takiego odswiezania?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum