Duke zajac sie zajme, gorzej bedzie z sedziowaniem meczy, ale to raczej nie problem napewno znajdzie sie kilku sedziow do tego. A co do klanow to mysle ze to wszystko sie zmieni jak tylko zacznie sie nauka, ludzie wroca z wyjazdow/pracy itp. i wszystko bedzie po staremu
a ja wam dam pomysl, rozbijcie klany, na "podklany" ;) ktore wystartuja w lidze, np, 2 jakis mitotajacych gostkow + 3 srednich niedobitokow, tak zeby kazdy "Team" mial maxymanie 6 osob. wtedy raz ze szanse sie wyrownaja, dwa bedzie wiecej rywal trzy chyba lepsza zabawa. takze nie wrzucac do jednego teamu np, szyny, krba, adolfa, duka, i faye tylko np, szyna i krib + 3 matrixow , lub adolf i duke + 3 matrixow... itp itd. wydaje mi sie to za dobry pomysl. ;)
Ba nawet losowe teamy mozemy zrobic, np, do jednej grupy wrzucimy samych miotajaych chetnych grac w lidze, i utworzymy, np 10 x2 ;) a potem... sie reszte chetnych sednich graczy losowo do rzuci i utworzy "klany" ;)... i to by bylo cos nowego, ;) .
Ba nawet losowe teamy mozemy zrobic, np, do jednej grupy wrzucimy samych miotajaych chetnych grac w lidze, i utworzymy, np 10 x2 a potem... sie reszte chetnych sednich graczy losowo do rzuci i utworzy "klany" ... i to by bylo cos nowego, .
acha...
slaby pomysl bo wg mnie te teamy nie dogadaja sie co do gry- bo inaczej sie gra z klanem a inaczej z randomami. ktos nie bedzie mial czasu, ktos z kims sie 'zetnie' i po teamie...
takie mecze to mozna sobie robic wieczorem na coolu :]
ale liga tego typu imo nie ma sensu.
-
jak dla mnie wrzesien :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum