Dobra chlopcy, przkro mi, ze akurat teraz, gdy wszystko to sie rozpoczyna, ale niestety nie chce mi sie juz grac w ta gre ;) Nie widzialam jej na oczy 3 tygi, dobrze mi z tym i wiem, ze nie chce jej juz poswiecac swojego czasu. Wiec see you nara ;) i do zobaczenia, gdzies w eterze.
A -inv- przejmuje Krib :P [ktory jeszcze o tym niewie]
To pewnie skrucha za to, ze nie bylas zaglosowac na wyborach. Shame on you!
btw. nie widze sensu takich topicow... konczenie z q2, rozpad klanu czy tam cos w tym stylu - i tak kazdy wraca ;D
Niestety Adi nie ma w tym przypadku racji ;)
A ty Krzysztofie Sz., uwazaj na to co mowisz, bo i tak oboje wiemy, ze nie wpadniesz :P Jakos w tym roku nam nie wyszlo nasze spotkanie i conieco powatpiewam, ze wyjdzie w przyszlosci ;*
_________________ endless tears, forever joy!
Ostatnio zmieniony przez Kazwa Sro Wrz 28, 2005 2:19 am, w całości zmieniany 1 raz
hehe tez mi sie nie chce juz w to grac Gralem 2,5 roku mialem tam jakąś przerwe i teraz wroocilem sobie pograc ale nuuuudne to sie juz robi ;P tez dam sobie spokoj
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum