shi też nie gra teraz to nie wie jaki to fun wpaść na BG i najebać paru hordzików/aliantów ja z moją gildią pół dnia klepie hordziki i powoli zaczyna mi brakować ostrzałek do mojego kochanego AR'a ..
Wez go nie stresuj... za slabego kompa ma na WoWa i dlatego musi jakos odreagowac wlasnie takimi tekstami... no i dlatego ciagle te Q2 tlucze .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="pyz"]mówisz tak bo nie grasz ani nie grałeś
shi też nie gra teraz to nie wie jaki to fun wpaść na BG i najebać paru hordzików/aliantów ja z moją gildią pół dnia klepie hordziki i powoli zaczyna mi brakować ostrzałek do mojego kochanego AR'a ..
Mimo ze grupy zostaly juz opublikowane to nie zostaly jeszcze wpisane do systemu Clanbase i jest jeszcze szansa cokolwiek zmienic.
Chyba rzutem na tasme udalo mi sie uratowac tylek Speedom (ktorzy by niezly rape dostali w Div1) i zostana byc moze zamienieni z BtB (ktorzy by niezly rape urzadzili w Div2) a i przy okazji ewc z inv zostana rozdzieleni...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Powodzenia z BRO i XQ .
TIC ma nadzieje tylko na wygrana z Wizards, ale gra z 1dt i inv moze byc niezlym fun. Ja tam raczej tylko adminowac/kibicowac bede :> .
Jak zdobedziecie pucharek to w nastepnym sezonie na pewno bedzie Div1... (szczegol ze pewnie bedzie tylko jedna dywizja z powodu ilosci klanow ).
Aaahaaa... za wygrana Div2 jest 2 w koleczku a nie pucharek (wiem bo mam).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum