pod warunkiem ze nie beda dawac adminow innym...
ziuta i tak zaraz wetnie gdzies w bialostockie lasy wiec nie widze sensu...
krb bywa i zachowuje sie odpowiedzialnie...
shi jest neutralny=obiektywny...
sid sie sprawdzil...
hehe grzydlu owszem czesto pocinam w plener ale nie to bylo przyczyna mojej absencji w ostatnich tygodniach primo wakacje, secundo studia w wawie bez netu (co doslownie 10min temu stalo sie przeszloscia, bo grimi wlasnie podlaczyl NEO ;p)... tak wiec mam nadzieje ze bede mial chwile by was potorturowac (znajac siebie zamiast sie uczyc znow bede napierdalal w q2 elo ;p
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 9:43 pm Re: Nabor na nowych adminow coolnetu
Cytat:
Nabor zostanie zamkniety 1 listopada (lub wczeniej o ile przez 5 dni nie bedzie nowych postow)
Ostatni merytoryczny post (lista propozycji+uzasadnienie) byl Grzdyla, 19.10... wiec jutro moze byc koniec.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Pon Paź 24, 2005 3:07 pm
no o co chodzi szynka. po co ci np admin. jestes nerwowy, dobry z ciebie gracz, taki ktos jak ty nie powinien miec admina. jestes maszyna do zabijania i niech tak zostanie. dowodzenie zostaw innym ;-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum