Troche brzydko się zachowałem mówiąc bardzo krytycznie o tym forum, przeciesh nie jestem sam..
Przepraszam za moje zbulwersowanie ale poprostu nie wytzrymałem bo tak bardzo nie lubie tego forum...
A wy?
No dla niektorych to moze byc za trudne zauwazyc menu na gorze a tam "profil" - potestujcie, pobawcie sie... na pewno znajdziecie pasujacy wam kolor
Mi sie to nowe podoba chwilowo... zobaczymy po jakichs 2 miesiacach jak bedzie z szybkoscia.... a moge testowo nabic tysiac postow w 200 forach by sprawdzic jak sobie poradzi?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
.... a moge testowo nabic tysiac postow w 200 forach by sprawdzic jak sobie poradzi?
Vitez zapodaj jakis temat (wiesz o fejkach i innych takich) ruch sie odrazu zrobi i forum bedzie stestowane pod wzgledem wydajnosci...
Takiego testu nawet wget'em nie zrobisz
Aha, ogolnie forum jest o wiele lepsze od poprzedniego. Wreszcie moge zaczac cos pisac bo to automat rejestruje l-userow i nie trzeba tam pisac do kogos zeby ci konto zalozyl... pozatym kolorystycznie (przynajmniej w tym defaultowym layout'cie) jest o niebo lepiej...
:lol: nie moge zdradzac wszystkich tajemnic kolejna ranga to.. pewnie niedlugo jush ktos ja zaliczy
Czyzby "Site Admin" tk jak ty masz?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum