Wysłany: Wto Lis 08, 2005 8:23 pm
no nie ma co ukrywac... taka filozofia powinna sie tyczyc nie tylko grzdyla ale kazdego gracza... a jezeli nie gracza to przynajmniej ADMINA.
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
shi poprawna wersja to:
-nie rob drugiemu czego sam nie chcialbys doswiadczyc...
no i nie toleruje ludzi ktorzy potrafia tylko obrazac innych, sa prostakami i sila narzucaja innym swoja wole... dlatego pojawily sie zgrzyty...
(pieknym przykladem osoby ktorej nie toleruje jest koles z dupa w avatarze ktory wrzucil swoje jakze inteligentne 2 grosze do wspolnej skarbonki... )
jestem systematycznei kopany z innych severow poza coolnetem (prawdopodobnie i to tez sie zmieni na moja niekorzysc) i jezeli juz nie bede mial gdzie grac w ctf-a to pozostanie mi zrezygnowac i przeniesc sie na gre nie skażoną adolfami,szynami i innymi nowotworami tej sceny...
szyna chcialbym ci cos napisac ale ty i tak tego nie zrozumiesz...
wiec pozostaje wierzyc ze twoja nieswiadomosc jest błoga...
prawie tak jak u dzieci z autyzmem...
_________________ Optymizm to połowa sukcesu...
Ostatnio zmieniony przez Grzdyl Sro Lis 09, 2005 12:54 am, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 7:09 am
zaraz zacznie sie jadka...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Poprostu rozjebales mnie budzik swoim postem... "pomylilem [S] z [P]" ! Rzeczywiscie jest to nic nie znaczaca pomylka... ROTFL
A jezeli uwazacie ze to forum nie jest tolerancyjne to to budzik powinien jush dawno dostac bana chocby za swoj podpis, bo zawiewa mi on skrajna nietolerancja czyli antysemityzmem, wiec spierdalaj na forum mlodziezy wszechpolskiej, a mnie nie wkurwiaj hehehe
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Wysłany: Sro Lis 09, 2005 8:44 am
JEzeli kiler jestes rozgarniety to powinienes zauwazyc ze jest to Kawał... dosyc znany... ah zapomnialem ze jestes Twardy i Powazny jak reszta [S]taruszków. i widze naprawde ze juz nie masz do czego sie przyczepic i lapiesz sie wszystkiego... a to ze sie denerwujesz nie wplywa na moj tok myslenia, innymi slowy mowiac leje na to.
Grzdyl poprostu Cie kurwa nie toleruje, raz u mnie przejebales to chuj olalem ale za drugim juz nie moglem.... takze zmien scene jak Ci nie pasuje, oby nie na Etpro bo tam juz "szyny i adolfy" zaczynaja dzialac.
Budzik ja sie nie denerwuje, leje na to wszystko rowno, tak jak reszta [S]tarej [S]ceny CTF, ktora jush to wszystko przezyla nie jeden raz i niejednego "budzika" heh
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum