Wysłany: Sro Lis 09, 2005 8:35 pm
tyle ze ta twoja stara scena jest prawie tak stara jak ja... wiec nie becz... nie jestes [S]am.
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 11:36 am
napisalem prawie bo sam nie jestem pewien ile ma... wiec napisz mi ile...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 2:27 pm
wlasnie szyna nie w tym rzecz... na gg to wiesz rozejdzie sie po kosciach a tu zostanie... killer ma bardzo wielka chec czyms mi dojebac ale mu nie wychodzi. ani nawet sie nie denerwuje... hu*pip*mi nie rzucam, wlosow z glowy nie wyrywam. wiec killer'ze skoncz ta swoja gierke bo nie poto zalozylem ta... ankiete ...zeby sie z toba klucic. jeeli masz mi cos do napisania to prosze bardzo ale tak jak to powiedzial szyna, a nie tu... masz sprawde do mnie to do mnie. 3 osoby nie sa potrzebne.
moj gg znasz... a jezeli nie to napewno ktos ci poda... potem z mila checia wkleje nasza rozmowe na forum... bedziesz mial satysfakcje i sie ludzie dowiedza o naszej rozmowie... wiec czekam na odpowiedz...
jezeli jednak to co napisalem wyzej to nie prawda to skoncz przypierdalanie sie do mojej osoby.
Sory Budzik ale prawda jest taka ze sie do mnie dojebales pierwszy, a to tylko dlatego ze zazartowalem ze nie ma mnie na twojej liscie. Naprawde mam Cie kolego gdzies
P.S. nie odpisuj mi prosze, bo chce zakonczyc jalowa dyskusje. THX
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Wysłany: Sob Lis 12, 2005 2:49 pm
tylko dla sprostowania. nie dopisalem cie do listy bo nie miales poparcia. no moze 1 osoba. o to nadodatek ty sam.
ok konczymy wymiane zdan i pogladow... tak
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum