Wysłany: Sob Lis 12, 2005 10:37 am Jak robić paki?
Jak w temacie, tylko nie chodzi mi tu o samo podmienianie tekstur, dźwięków i innych plików, a o robienie np. własnych eksplozji itp., bo ściągnąłem sobie q2, ale jest zjebany jakiś, bo zamiast normlanych wybuchów, dymów widze jakieś kółeczka, które z założenia miały być fajne, ale mi przeszkadzają. W innych q2 mam taki motyw, że jak strzele w ściane, to wygląda to jakbym kogoś trafił, bo jakby krew z niej tryska Jeżeli ma ktoś jakieś linki o pakach (niekoniecznie po polsku, ale też nie po tajwańsku), to niech tu zapoda. Ewentualnie jak ktoś nie ma linków, a wie jak to się robi, to niech napisze
wlasnie staram sie zmienic swojego, wiec czy moglibyscie przeslac swoje na
adres tomasz.ch.pl@gmail.com tak abym mogl sobie posklejac swoj dream pak? :)
dzieki z gory
Kurde ma ktoś jakiegoś fajnego paka, bo jak gram na swoim standardowym q2 to narzyganie mnie zbiera. Pokażcie screeny jakie macie. Wybrałbym sobie najlepszego i jakoś bym go zassał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum