Wysłany: Czw Lis 10, 2005 5:40 pm
bo gdybys mial kolego prace przy kompie i byl bys tak zdolnym pracownikiem jak ja to tez bys mial czas zeby sie wpisywac
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
rezor kto jak kto ale ty zostaw budzika.
lepiej jak budzikens pisze, niech połowa z jego postów bedzie na temat a połowa nie niż ty gdzie wszystkie twoje są pytaniami które rozwiązuje google !
Wysłany: Sob Lis 12, 2005 2:46 pm
hehe... dzieki Prezes to bylo glebokie co do mojej osobowosci.
ale zobaczcie jak kulturalnie powiedzial ze polowa moich postow na huja sie przydaje... ;] hehe... Respect Man...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
myslisz ze odzialywujac na mnie konczy sie ten proces ktory zaczales? zreszta... i tak nalezysz do ciemnej i ograniczonej masy do ktorej nic nie dociera wiec nie ma sensu sie produkowac bo 'jestes wszystkowiedzacy'...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum