jednak nie wyciagasz wnioskow. i do tej 'ciemnej masy' powinienes jednak siebie zaliczyc, patrzac na to jaka jest twoja pisownia w dniu dzisiejszym, ale coz, zobaczymy co przyniesie nam nowy dzien
tylko widzisz... ja staram sie zwracac uwage na pisownie ale nie smiem twierdzic ze jestem w tym bezbledny... a ty zjadles wszystkie rozumy... kazdemu zdarzaja sie potkniecia... tylko ja potrafie sie przyznac do bledu... a jak juz wczesniej napisalem ty idziesz w zaparte... moje przynajmniej mozna wyleczyc... twoje jest juz skazane na zyciowa porazke...
normalnie jestem w szoku ze nie znacie takiego piwa jakim jest bud a tym bardziej reklamy promujacej ten oto napoj bezalkoholowy...
idac dalej tym tropem mozna smialo twierdzic ze nie zawsze wszystko jest takie oczywiste jakbys myslal ze jest (lub jak to zinterpretujesz)...
szi niestety wszystkie dyskusje z pyzmenem schodza na taki poziom... pytanie dlaczego?
mam swoja teorie ale to moze jak sie spotkamy albo nad morzem albo we wro...
pzdr.
Niewiem jak Was, ale mnie juz TO nudzi .. teraz powinno sie zbanowac i Pyza i Grzdyla, za klocenie sie w kazdym mozliwym topicu ;)
Pyzmen, stara sie krotko, jednakze czasem mu to nie wychodzi, a Grzdyl wali teksty z wysokiej polki, ktore maja pokazac jakim to jest erudyta ;)
Smieszne, a z drugiej strony tragiczne. :/ Dajcie se spokoj .. czy jeszcze obydwoje nie doszliscie do wniosku, ze to kurwa nie ma sensu ?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum