Wysłany: Pon Gru 05, 2005 10:16 pm Najszypszy Polski Grappler
Witam
Wlasnie siedzac na kiblu (bo wtedy nailepsze pomysły przychodza do głowy - chyba) wymysliłem konkurs na najszybszego polskiego graplera.
Sprawa jest prosta - tak mi sie wydaje, wystarczy nagrac swoje demo z najszybszym capem. Co do map to jest do ustalenia.
Proponował bym mapy na których szybki cap nie jest taki prosty czyli CTF1, CTF2, LF7.
Dema nailepiej juz z samymi capami by trzeba gdzies squadowac, byle jaki serwer byle by pojemny. A z braku laku mozna wykorzystac poczte o2.
Dobra wypowiedzcie sie ludziska na ten temat, czy warto czy nie warto. I jakie mapy byście proponowali.
Pozdro
Juz tyle razy byly takie 'konkursy', ze mi sie nawet nie chce ogladac tych demek, bo wiem mniej wiecej jak to wyglada i jakie mozna czasy uzyskac. Lepiej juz zrobic cos w stylu pobijania czasu z1b0 na ctf1. Mysle ze tylko Pielucha da rade :D
Zreszta ctf1, 2 i lf7 to w miare proste mapy do biegania. Lepiej sprobowac porobic rekordy na holywars albo ctffive - zawsze cos nowego :)
Ja w kazdym razie odpadam. Nigdy nie bylem zbytnio szybki w te klocki, a druga sprawa, ze kiepski sklad bedzie ( ta prorokuje ).
Anyway, GL. Zawsze jakies ozywienie na tej scenie sie przyda.
factor jest zajebisty...
siedzac mu na plecach czasami dochodze do wniosku ze te 'potkniecia' sa spowodowane zbyt dlugim czasem dotarcia informacji o kliknieciu myszki do systemu...
Kurz bije Ziutka ale... w skokach a nie grapplu (q2jump mod).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum