Do viteza please wywal ze strony te czaren listy i inne zeczy dot coolnetu bo juz sa nie aktualne. thx
Zrobilem updejt danych o Coolnecie... ciekawe czy ktokolwiek to czyta.
Gdyby mi sie chcialo spedzic tydzien nad updejtami to stronka ctf.pl bylaby naprawde pokaznie wyposazona w teksty, listy itp... no ale gdy wiekszosc sceny (ta fejkowo, imprezowo, najebacsie-i-postrzelac czesc) traktuje mnie per "spierdalaj Vitez" to nie dziwne ze mi sie nie chce
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A mi się wydaje, że jak gram na prozacu i jest równy mecz, ale server nagle ma malutką wtyczkę to nie wychodzę z teamu i mówie wszystkim, żeby sobie poszli stąd bo tu laguje. po 1. obrażasz pyzusie ; D po 2. Coś z emce było, że przestał grać i dostał bana. Dość podobna sytuacja i tylko mam jedną prośbę. Nie odpisuj bo to tylko moje skromne zdanie... Z góry dziękuję za nie odpisanie. pzdr i wesołych świąt Gitez : )
shino, ale i tak dales sie zfearowac "o wiewiorke" ! hehe. pozatym ja mialem wtedy def build, czego oczekiwac? def warr = 0 dps
zyz, no ja gralem najpierw w bete i tak juz zostalo, ze gram krib na poczatku byl wielkim przeciwnikiem tej gry (w sumie ja tez), a teraz obaj potrafimy pol nocy nie spac grajac w to ~~
mnie się wydaje, że jakby ci się naprawdę chciało to byś to zrobił nie patrząc na to co inni mówią...
No widzisz a mi by sie naprawde chcialo gdyby nasza zdechla scenka miala w sobie nieco wiecej zycia i nieco mniej dresiarstwa.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum