racja jak zrobicie to w ludzkim miejscu ;P , to ekipa bytomska sie stawi. ;)
ps: ludzkie miejsce to nie suwalkosybirskokalkaski Bialystok. ;P Pomyslcie cos o Wawie, czy jakims inny 'wiekszym miescie' gdzie bedzie mozna oprocz pogrania wbic sie gdzies napic, a nie jak w Bbstocku do remizy i na WiesPizzce. ;P
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 1:16 pm
[quote="luz"]racja jak zrobicie to w ludzkim miejscu ;P , to ekipa bytomska sie stawi.
ps: ludzkie miejsce to nie suwalkosybirskokalkaski Bialystok. ;P Pomyslcie cos o Wawie, czy jakims inny 'wiekszym miescie' gdzie bedzie mozna oprocz pogrania wbic sie gdzies napic, a nie jak w Bbstocku do remizy i na WiesPizzce. ;P[/quote]
No ja tez jestem za Wawa ale komu sie chce tam robic ?
No jakby co to mozna by jakas ekipke bytomska skolowac... Ja, Luz, Zyz, Kreig... hmmm... Co wy na to BYTOMIANIE ?;> Aha kabanosow nie bierzemy ;] Rotfl
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Ta... Kurwa wasza mać, każdy tylko pierdolić umie i dawać pomysł, aby w Wawie jebanej kurwa organizować. Kto jest z Wawy niech zorganizuje, przecież nikt z Białego nie pojedzie organizować miejscówki w stolicu. Stfu!
no pomysl macie dobry z zorganizowanie czegos podobnego ;P ... ale ta wasza wies jest w huj daleko dla kazdego. ;) zeby tam do was sie dostac to trzeba miec zaprzeg haskich, namiot, race ratownicze itp itd. A jakies miejsce SCENTRALIZOWANE jest poprostu latwiejsze do osiagniecia przez nas LENI. ;P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum