obejrzalem sobie sobie te demka od Rojtera z cop'ow.
Pytanie do Roja na jaki okres sa dokladnie datowane ? na moje oko 1 polowa 2000. Wtedy mielismy zloty okres wieczornych COP'ow, pozatym po ludziach widze, ze to mniej wiecej wtedy. Jestem tam na tych demach i porti tez obaj pod fejkami (ja mialem stale fejki zmieniane co kilka miesiecy zawsze) - po swoim pingu oceniam ze gralem juz na (zalagowanym )isdnie z pracy juz i chyba na voodoo1 lub nawet 2, ktorego nosilem z domu x_O .
Ale czlowiek mial energie do grania wtedy - siedziec w robocie i tluc queja po calych nocach lol.
Btw roj w 2k chyba tez mielismy ten zlot w gdansku ?
Trigger - Jesli w nazwie pliku nie ma daty, to pozostaje jeszcze data utworzenia pliku w zipie . Pierwszy Gdansk, gdzie miałem Ciebie przyjemność spotkać , był 30.06-02.07 2000. Nawet troche poszperałem i mam cos specjalnego dla Ciebie
http://pfm.rogucki.com/DEMOS/TRIGER/55.JPG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum