Nic sie nie zmienilo ;] No moze poza data.
Jeszcze widze sie z tym nie pogodzili, a mieli czas przywyknac.
Nie ma co przywykac. To byl mecz Clanbase i zasady Clanbase wyraznie mowia pod jakim nickiem nalezy wchodzic na serwer .
http://www.clanbase.com/rules.php?lid=2318#chap_95 - punkt drugi.
O... nawet zolta kartke mogli oberwac [/quote]
"Faryzeusze mówili - mocą księcia demonów wypędzał demony..." (o Jezusie - przyp. Vitez )
KULT "Mędrcy"
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie widze zwiazku z wplywem gry na to, ze nie mialbym nic przeciwko wyciecze do UK do Jezusa i przy okazji zahaczyc o ludzi z ktorymi na codzien gram w WoW. Rownie dobrze moglbys powiedziec "co q2 robi z ludzmi", ze jezdza sie spotykac na zlocie w Bialymstoku z drugie konca polski, mysle ze mi nawet szybciej do Londynu niz do B-stoku... samolot z Poznania i elo a nie tluc sie pociagiem X godzin przez cala polske
Kurwa ! Gram sobie na Prozacu mapa Q2CTF2 jade na acclu i nagle patrze.. Kick ;d daje reconnect i pisze "Your IP is banned".. wtf?! Za co dostalem bana ? Trzeba pozabierać adminom admina.. I dać mi.. Bede robił z niego użytek.. Na szczęscie to byl ban na jedną mape.. Nie dostalem go tylko ja ale także Wasyl, Prosto.. Mozliwe ze ktos jeszcze.. Parodia !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum