a właśnie mi tesh sie rozjeżżą, stary ale jary!
i co to ma do rzeczy wogole co?
nasmarowałeś to chamsko!
fajnie wygląda ten nowy design, polaczenie flsha i html i php ale widocznie nie jest zrobione do końca wporządku.
I tu tkwi problem.
Rozumiem że robisz to za friko i nauka wazniejsza ale możnaby o tym poinformować.
Dziękuję
Preztestowane:
Internet Explorer 5.5 , Internet Explorer 6.0, Netscape 4.72 , Netscape 4.76, Netscape 7.0, Opera 5.5, Mozilla 0.9.4
I pod wszystkimi ww ctf.pl wyglada bardzo podobnie, troche proporcje inne ale bez zadnych widocznych przesuniec i znieksztalcen.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 06, 2003 7:51 am
a ja mam IE 4.*
i musze chyba z 5 newsow na dol zjechac by menu bylo
mnie przy 5 eplorku sie to nie robi ale pzy wczesniejszych chyba 4.. to musze zjechac na dol....
a tak swoja droga to ctf.pl wyglada fajnie ale forum to lepsze bylo to ostatnie..przynajmniej jak dla mnie..
_________________ Death is only the beggining.....
Wot macie problem ze stara przegladarka... updejt (do 5.5 lubdo 6 IE) zajmuje z 20-30 MB... albo pokuscie sie i wydajcie raz te pare zlocisz np na CHIPa czy PCWorldKomputer tam zawsze updejty do Explodera znajdziecie i juz wszystko gra!
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 07, 2003 8:30 am
a powiem ci viteziq tak:
mam pcworldy, mam nawet chipy ;p i entery tesh mam ;]
tyle że te nowe IE sa gorsze dla mnie ;/
i o to w tym systkich chozi ;]
Wlasnie ci udowodnilem w czym sa lepsze - chociazby w wyswietlaniu ctf.pl ... malo? :P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum