Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/vweb/vweb0040114/forum/common.php on line 250

Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php4/lib/php') in /home2/vweb/vweb0040114/forum/common.php on line 250

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vweb/vweb0040114/forum/common.php:250) in /home2/vweb/vweb0040114/forum/includes/sessions.php on line 546

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/vweb/vweb0040114/forum/common.php:250) in /home2/vweb/vweb0040114/forum/includes/sessions.php on line 547
:: View topic - Hamstwo na polskich servach ...
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index
FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Hamstwo na polskich servach ...
Author Message
WaSyL
don ojciec

Posted:    Hamstwo na polskich servach ... [ !!! ]

Wlasnie przed chwila pogrania na "cool`u" pomyslalem sobie zeby napisac ten topic ... a zainspirowala mnie kultura osobista graczy na polskiej scenie Q2CTF ... i moze bedzie to juz powturzenie niektorych glosow .. ale mi sie to juz przejadlo kiedy to jakies fejki typu "lolek" , "a" , "pale" czy inne głupoty zaczynaja jechac tekstami niczym z rynsztoku kogo popadnie ... no wybaczcie ludzie ale to zniecheca niektorych do gry ... prosilbym o jakalkolwiek kulture osobista i reprezentowanie jakichkolwiek wartocsi swoja osoba ... bo to jest zenujace kiedy to jakikolwiek gracz bluzga na lewo i prawo i mysli ze przegada wszystkich w jakichs tekstach niczym z podstawowki

wiec oczekuje od "was" drodzy gracze, ze opamietacie sie i poprostu bedziecie grali, a nie probowali dowalic kazdemu graczowi na servie swoimi tekstami ... bo mysle ze w Q2 chodzi o dobra zabawe .. a nie o uzeranie sie nawzajem ...

Adolf
Robaczek

Posted:     [ !!! ]

ignore player_number ;(

pyz
For the Horde!

witamy na polskim q2ctf, nie pasuje to paszel won. ;)

WaSyL
don ojciec

Posted:    Re: Hamstwo na polskich servach ... [ !!! ]

juz sobie ide ...

kazpex
NASA

Posted:    Re: Hamstwo na polskich servach ... [ !!! ]

Jak ktos Ci ubliza na serwerze (bez powodu) to dzwon do kazpexa! :twisted:

kogucik
Jabłuszko

lol
Grzeczny Wasyl :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ChMiElU!
Śliweczka

dzwonisz po kazpexa on wchodzi cool i kopie wszystkich złych z pół obrotu z servera :lol: :lol:

pyz
For the Horde!

kala, napisz cos!

luz
Śliweczka

stfu noob!

szyna^
Wujas

toz na cool sie rugnac nie mozna... bo msg banned ;/
Ps. Olej cieplym sikiem lub atakuuj! bo taka jest szara Polska rzeczywistosc.

Kribol
Pilsudski Wannabe

zamknac kurwa mordy =] :twisted:

Killer
Śliweczka

lol

shinoda
Człowiek z Krzemu, Hassel the Hoff

dzwon po mnie, ja z baranami krotko teraz... :]

/pogarda glupoty

ChMiElU!
Śliweczka

daj numer 8)

kogucik
Jabłuszko

997 8)

pyz
For the Horde!

btw. pisze sie "chamstwo" :(

Kala
Śliweczka

hahah pyzu juz pisze :)

btw. nazwy tematu dokladnie pisze sie chamstwo chlopak przez "ch" :) i powtorzenie przez "ó" sam jestem b00n z ojczystego jezyka, ale takie podstawy trzeba znac :)

chamsto na serwerach q2 bylo i bedzie :) nie wytepisz tego od tak sobie.... Tylko Grand Marshale to moga zrobic i High Warlordzi :) rofl

Jaktam WoW'owniki nazbierali seta z AQ ? ;> jak on jest taki imba mmmMmmm

say: mkay Mr. Mackey pierdnij z cipy. I tak najwiekszy chama z chamow to Diax ;D bauha buahauaa to jest kurwa dopiero cham w szoku ;O

pyz
For the Horde!

nie, mnie set z AQ kompletnie nie interesuje - to dla banalance/feral druida jest a ja jestem restoration =] narazie zbieram (a raczej chce zbierac, bo nie wypadaja :S) nie setowe itemy z BWL, a potem caly secik szybko dostane.. w sumie dzieli sie teraz t2 druidow miedzy dwoma (moim class leaderem i mna), bo reszta sie przerobila na feral/balance.. to ja passuje cale t2 jemu a potem wszystko bedzie szlo do mnie jak pozbieram to co chce bardziej, czyt. rejuvenating gem, i 1h mace z nefa albo dagger z chromaggusa.. a potem staff z AQ +141 healing xD giev.

Diax
Wisienka

domyślam sie ze założyliscie ten topic bo rzekomo niby ja jestem wulgarny tak? Otóż i tu sie kieruje do Viteza , nie przeklinam juz od dawna na serwerze a jezeli chodzi o topic który zalozylem "Vitez" to było tak wszedłem na serwer nickiem "huj" vitez mnie kicknal a jak wrocilem to powiedzial zebym zmienil nick , co też uczynilem zmieniając go na "dick" co na serwerze pokazało "*" a nastepnie dostalem bana~! i przypominam dla policjantów że nie odezwałem sie nawet słowem.Wiec wszechmocny Vitezie podaj teraz swoja definicje na temat dlaczego mnie zbanowales, bo jak powiedzial kazpex (policja) zakładam głupie topiki.

vitez
Warsaw Cop, Zawisza Zbanowany

[quote]domyślam sie ze założyliscie ten topic bo rzekomo niby ja jestem wulgarny tak? Otóż i tu sie kieruje do Viteza , nie przeklinam juz od dawna na serwerze a jezeli chodzi o topic który zalozylem "Vitez" to było tak wszedłem na serwer nickiem "huj" vitez mnie kicknal a jak wrocilem to powiedzial zebym zmienil nick , co też uczynilem zmieniając go na "dick" co na serwerze pokazało "*" a nastepnie dostalem bana~! [/quote]

Na Coolnecie jest automatyczny ban za brzydkie nicki (niestety tylko angielskie i da sie latwo ominac przy odrobinie inwencji) - ja tego nie zrobilem.

Kribol
Pilsudski Wannabe

Nie ma zadnego automatycznego bana za brzydkie nicki po wpisaniu /nick dick, pussy, fuck itp server zmienia twoj nick na * (nie kopie).. kopnales go 2 raz i tyle.. a drugi raz za co ? za nicka "*" ? ciekawe jakby to powiedzial Szymon "Mamy Cie" :roll:

jigsaw
QuadWhore

chodzi o to, ze Vitez chce zasilic szeregi Pisowskiej inkwizycji (specjalny agent do kultury na serwerach gier sieciowych) majacej na celu ocenzurowanie kazdego mediow i wyplenienie kazdej oznaki "zlych wyrazow"
Bana automatycznego nie ma, ale czekajac na ustawe zawsze mozna to zrobic samemu. Wiec nie pyszcz liberale ;)

Diax
Wisienka

No nieźle Vitez i zwyli z ciebie automatyczny ban za nicka? ROFL. Stfu n00b. Już nie masz czego wymyślić , może po prostu zamiast sie wymądrzać że jestes super mega admin któremu wszyscy podlegają to zacznij sam używać tego admina rozsądnie!

Prezes_Kiler
Jabłuszko

[quote="jigsaw"]chodzi o to, ze Vitez chce zasilic szeregi Pisowskiej inkwizycji (specjalny agent do kultury na serwerach gier sieciowych) majacej na celu ocenzurowanie kazdego mediow i wyplenienie kazdej oznaki "zlych wyrazow"
Wiec nie pyszcz liberale ;)[/quote]

o kurwa ale pojechałeś z koksem :D

serch
Wisienka

a po co wogole wchodziles na serwer z taka ksywa ??
mial bys normalny nick i nie bylo by tematu...

[ REPLY ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: