Dobra. Jedziemy teraz z mś. Co do dzisiejszego meczu to brak słów... Frankowski pokazał, że coś gra... Baszczyński też wymiatał w defensywie razem z BORUC'em - żeby nie oni to tragedia.
na 0 zagrał Drewninio i Kosowki. Szkoda gadać o nich. Tragedia KURWA ich mać.
Oby Janas do tej pory zmądrzał i wypuszczał w napadzie Żurawia i Franka to może zacznie coś się dziać z przodu... Bo tył wcale tragiczny nie był.
Ty sie Sid za nauke cholera bierz a nie mecze bedziesz ogladal-nowy semestr sie zaczal !
a tak powaznie-ja tam kibic zaciety nie jestem..ale walic w sumei mecz-jest jak jest-fakt ze przegrana i szkoda..liczy sie jednak to ze jestesmy w mistrzostwach..chyba ze cos pomieszalem
co kurwa rasiak robił na boisku to wogóle nc
i jeszcze janas go wrzucił w drugiej połowie też [rotfl no bez kitu]
już dudek lepiej by poicsnął niż rasiak ;d
ogolnie rasiak rox;] koles mial kilka "udanych" rajdow "celnych" podan a tak serio to na 90 minut tylko raz nie stracil pilki w 75 minucie po zagraniu pietka wywalczyl aut za co naleza mu sie brawa
Nie nie nie nie nie. Kurwa, nie wierze. Mam nadzieje, ze onet i wp sciemniaja, ide poczytam jeszcze pare serwisow informacyjnych i to z 3 razy kazdy bo nie wierze. Wybieram sie na mecz z Niemcami, ale widze tu, ze chyba nie bedzie poprostu kurwa na co. Rasiak jest w skladzie na mecz sparingowy z USA. Ja poprostu kurwa mac nie wiem juz, Piechny nie ma, jest Rasiak.
NIE WIERZE! Ide szukać dalej w nadzieji że te portale mnie oszukują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum