Chciałem sobie zamontować licznik czasu do quada, zassałam z internetu takiego timera EQ60f.wav ale nie bardzo wiem gdzie go mam wrzycić. Próbowałem już chyba we wszystkich folderach jakie są w q2 i nic. Może trzeba coś jeszcze zmienić w configu?
ja mam nastepujacy problem. B. chcialbym miec pro mail na gmail.com i jezeli ktos moglby mnie zaprosic do tej uslugi, to wlasnie tak rozwiazalbym moj problem no i moglibysmy zostac internetowymi kumplami i mowilisbys sobie "Cze" na GIEGIE
Siema ! Jak wlaczam photoshopa po zaladowaniu pokazuje mi sie taki error : Unable to continue because of a hardware or system error. Sorry, but this error is unrecoverable. Nie wiem co zrobic zeby go odpalic :[ Reinstal nic nie pomogl.. HELP ME!!
zeby zrobić głosowanie na inną mapę należy wpisać w konsoli "mapvote". A co trzeba wpisac zeby wybrać admina, czy coś takiego. Kilka razy już widziałem taką sytuacje, gdzie "votowaliśmy" na konkretną osobę. Ostatnio grałem tylko z jedną osobą i chciliśmy zagrać kilka map do jednej flagi, no ale nie mogliśmy sie z tym uporać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum