Dobra Jig, skoncz ;) Bo hehe mnie to rozsmiesza co piszesz .. Mapy nie znalam, hehe ... I "dzieciak", "zalosne" bylo .. wiec nie pieprz mi tutaj :)
Ale kurka, pisalam, zebys sie skarzyl na forum, a ty "nie" .. cos nie slowny jestes :(
napisalem dlaczego chcialbym admina
czy skarzylem sie na kogos konkretnego, czy sama wyskakujesz jak krolik z kapelusza i robisz z siebie ofiare?
Rozumiem, ze plec Twojego mozgu utrudnia Ci logiczne myślenie, wiec juz nie pisz wiecej, bo tylko bardziej sie pograzasz.
Nie, nie skarzyles sie na kogos konkretnego, ale wkurza mnie, gdy zaczynasz przywolywac sytuacje identyczna jaka mi sie przytrafila w twojej obecnosci .. I przestan byc sowinistyczna swinia, bo w tym momencie, przeginasz pale sugerujac, ze Ja jako KOBIETa nielogicznie mysle. I nie robie z siebie zadnej ofiary, tylko tlumacze a raczej wyjasniam sytuacje jaka zaszla.
A i jeszcze jedno? Ja sie pograzam?! A niby jak ja mam sie pograzac :D Moze tym, ze staram sie wyjasnic sytuacje, po ktorej mnie zjechales i wyzwales od *pisalam wczesniej* ? A ja ani slowa na Ciebie zlego nie powiedzialam ;) I to by bylo na tyle z mojej strony ..
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 3:26 pm
a Ty co pan sedzia jestes jakis ze oceniasz ludzi po jednej wypowiedzi? piszesz kto ma dorosnac do admina a kto juz dorosl, wielki kur.... logik sie znalazl ktory sie dowartosciowuje flame'ami na forum... wytykasz komus a swego garba nie widzisz...
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum