wiesz co pyz, dorosnij i doksztalc sie, wtedy pogdamy.
poniewaz jak juz mowilem, glupiemu nie ma sensu tlumaczyc, bo on i tak gowno zrozumie! a ty masz spore luki w czytaniu i rozumieniu tekstu!
PS. mowisz, ze srasz na mnie. hmmm, to mam takie pytanie, az tak wysoko dupe zadzierasz??
Wysłany: Sro Lip 13, 2005 2:06 pm
...mi sie nic nie chce czytac..ale ostatnie 2 posty mnie rozjebaly...hrhrhrhr...łaaahahahaa...lalal ja i moj lolek..lala..ide spac :]
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Problem: ban, kick za nic, nie macie pewnosci kto.
Rozwiazanie: mail do Orlana (jezeli to mialo miejsce na coolnecie) z opisem sytuacji i data, jak bedzie chcial to wyjasni sie kto i moze jakies konsekwencje beda tego.
a kiler jak zwykle ugodowy
idzcie na ten qlnet w cholere :d
btw. shrek - pewnych rzeczy i powiazan nie przeskoczysz, pogodz sie z tym. tutaj jak w polityce, tylko komisji nie bedzie. a w morde zawsze mozesz dac, tylko nie wyskakuj do Z-F
Wysłany: Pią Lip 15, 2005 9:13 pm
to może w ramach terapii banów zróbmy masowe słuchanie przeboju Piaska - imię deszczu o godzinie 22 w kazdy drugi od końca piątek miesiąca ;]
btw nie polecam tej piosenki przed pół litra , ale po jak najbardziej (wiem że spiewa piasek ale wtedy chyba grywał z zespołem m.a.f.i.a )
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
jakby ktoś nie rozumiał treści postu mam tu usprawiedliwienie ;>
wczoraj wieczorem (tj sobota) podczas cop-a i dzisiaj kolo 17 (tj niedziela) jakis admin skopal mnie bez powodu... bez przyczyny... bez ujawnienia... jak tchorz...
Orlan moglbys wyciagnac konsekwencje?
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 7:01 pm
Jak juz kiedys pisałem 80 % adminów nie zasługuje na takie uprawnienia, moze jeszcze nie dorośli do tego... A ponoć miało być lepiej po ostatnim wyborze adminów coolnetu.
ja uwazam ze niektorzy patrza kategoriami "giev admin plx" ..
czysty przyklad:
wchodze na coolnet, gra sie toczy.. nagle wchodzi Grzdyl - pierwsze co robi to "elect" i krzyczy "vote" .. a przepraszam, mapvote nie wystarcza? niby slucha sie Grzdyl graczy co do wyboru mapy - no tak, ale jak jeden fake spamuje "LF6 LF6 LF6 !!" przez 3 minuty to zmienia na ta mape, mimo iz bylo wiecej glosow na inne mapy, ale po co policzyc skoro juz sie bawic chcemy w demokracje? pozatym uwazam, ze do zmiany mapy wystarczy spokojnie mapvote (i nie wmowisz mi, ze o 16 chcesz robic wieczornego COPa ;>) ..
ja mimo iz posiadam admina to uzywam w 99% przypadkach mapvote, a jak ludzie siedza na specu i placza o mapie i ktores z kolei mapvote nie przechodzi bo dogadac sie nie moga to daje najnormalniej w swiecie "nextmap" - nie narzucajac swojej woli nikomu, jakby to grzdyl zaraz chcial komentowac :/
p.s.
chcialbym wrocic tutaj do tematu Viteza i "auto kicka" za zmiane nicka - Adolf dzisiaj zmienil nicka na "kurwa" i dostal momentalnie kicka, na serwerze poza nim chyba tylko ja mialem admina, a ja go nie kopnalem, conslusion? all you Vitez whiners, stfu plx :<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum