Eh, dalej cie nie kojarze... z zadnego z wymienionych przez ciebie klanow... ale moze po jak kiedy razem wypijey browarka i pogadamy to se przypomne (moze )
Ej mam takie pytanie : ile zajmuje zpatch'owany Q2 z mapkami ctf itd...jezeli jestescie tak laskawi to napiszcie prosze czy wciaz gra sie standardowe mapki z patcha czy sa jakies nowe .... bardzo chcialbym powrocic do q2ctf ale bez waszej pomocy to sie nie uda
moj zajmuje ok 1gb ale to daltego ze ja mam tam wszystko ale normalnie powinien zajmowac z 300mb jezeli nie kombinujesz nic przy q2 (nie okrajasz go). Mapy se sciagnij z dzialu downloads i zainstaluj q2ace.
Ja jeszcze tez tego nie mam to jest jaakis progz antycheaterski
Zainstalowac mozesz wersje demo q2 3.14 + patch 3.20 sa na downloadzie, do tego sciagnij mapy lfire1-10, sumactf5 i 6, rtctf1a i wszystko powinno byc ok.
NIE INSTALUJ q2ace , to nie jest zaden wymog.
Wielkie dzieki chlopaki ... mam ostatnie pytanie : czy jest ktos chetny by poprowadzic za raczke takiego nooba jak ja ? Podstawowe takty ,movement [grapple ] :]
BTW: po sciagnieciu q3demo i patcha oba pliki zawieraly jakies tam bledy
Mam wielki problem ....sciagnalem wszystko + mapki i jak wchodze na jakis serv to albo nie moge sciagnac wszystkich textur .albo wlaczam download 0 i przy mapie lfctf1 wiesza mi sie q2 i sys . :/
Tak wiec ... moze ktos udostepnic swoje texturki itp z q2 na serwie ? :]
Poza tym nie mam dzwieku ?! jajks !
help
mokee jak to Q2ACE to nie zaden wymog jak mielismy grac sparing i nie moglismy z powodu braku q2ace!!!!!!
Co Ty opowiadasz!!
I gdzie jest ta wersja q2 3.14 demo?? szukalem i nie znalazlem
Tak wiec ... moze ktos udostepnic swoje texturki itp z q2 na serwie ? :]
Poza tym nie mam dzwieku ?! jajks !
help
Teksturki i pliki .env tez sa na downloadzie... bodajze w "inne" pliki textures.zip i env.zip .
Dzwiek? Po pierwsze sprawdz czy w dobra dziure wsadziles :> po drugie przelacz w quaku na max compatibility a nie max performance.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Teksturki i pliki .env tez sa na downloadzie... bodajze w "inne" pliki textures.zip i env.zip .
Tak
wiem sciagnalem i ... i dalej mi brakuje kilkuset textur :/ moze je zle rozpakowalem ale watpie w to gdyz czesc textur dziala poprawnie a reszta ni :/ Pomocy !!!!
Co do soundu to LOL w dziure trafiam bez problemu spoko . tylko nie tym kablem co trzeba :SDA [siedze w sluchawkach i czekam na dzwieki a sie okazalo ze podlaczylem kolumienki :/ ]
Jesli zamiast sluchawek potrafisz podlaczyc kolumienki to jestem prawie pewien ze zle rozpakowales te tekstury , a niektore moga ci dzialac bo sie rozpakowaly wczesniej wraz z mapkami, albo masz je w pakach. Ja mam dokladnie te tekstury, plus kilka wiecej w paku z mapkami allstars i strogg (sctf1, sctf2 itd oraz as2m1 as2m2 itd) i wszystko gra...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
oki miszczu to prosze napisz sciezki gdzie masz poszczegolne katalogi itd itp....
tak na marginesie : ../quake2/ctf/ tu mam env textures maps sounds :d to chyba dobrze nie ?! pozatym w kat ../quake2/ctf/textures po rozpakowaniu wyskoczyly jakies katalogi o roznych nazwach ...
ale gdy wchodze na serwy to do tegoz samego katalogu wskakuja katalogi typu :e1u3 ,e3u1 ktorych wczesniej raczej nie bylo ?!
tak wiec po co sie sciagaja jezeli sa nie potrzebne ? a jezeli sa potrzebne to i ch nie ma w tych waszych pakach ...
ze juz o brakujacych plikach wav wad czy cos takiego nie wspomne :d
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum