Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 5:37 am Mapy na coolnecie
No wiec naszlo mnie, aby wywalic kilka map z coolnetu oczywiscie musi to przejsc przez Orlana, ale chce by i inni sie wypowiedzieli na ten temat.
* mcshmin1,5 - perfidna podrobka lfctf7, schrzanione troche rozlozenie ammo, pozatym to praktycznie to samo - po co udziwniac?
* clones3b - lfctf4 wita? sporo amunicji nie ma na clones3b, ktora jest na lfctf4
* samurai1 - to samo co lfctf5 czy 6, nie pamietam, Samurai's Castle, tylko znowu glupie rozlozenie ammo moim zdaniem, sio z tym.
* rtctf1 - to samo co rtctf1a, tylko ze rtctf1a przynajmniej ma quada na srodku a nie w red bazie
Te mapy bym wogole wywalil z serwera, a nastepujace mapy usunal z maploopa, z racji ze najczesciej ludzie najnormalniej wychodza z serwera jak ktoras z tych map jest:
* ceminictf
* geminictf
* graphap
* 3botctf
* as2m* (tylko as2m7 jest grywalna o ile dobrze pamietam, wiec ja mozna zostawic)
* colo2
* mcd2m1
* q2ctfwr
* rctf4
* rocky1
* sctf6
* xax2 (mapa jest niedokonczona)
* xax3n (strasznie ciemna, xax3d lepsze moim zdaniem i ona powinna byc bardziej grywalana a xax3n na zyczenie)
* xax4 (mapa jest niedokonczona)
* xlctf2
Zostana tylko grywalne mapy, te mniej i bardziej, ale znikna mapy ktorych ludzie w ogole nie graja i to zapobiegnie sytuacjom:
1. lfctf10 konczy sie (10 osob)
2. q2ctfwr wpada
3. zostaja 2 osoby
4. konczy sie gra
Jesli popieracie lub nie, zaglosujcie tylko w ankiecie, jesli chcecie dodac cos sensownego w tym temacie to wtedy piszcie. elo pozdro [S] rlz?
Ostatnio zmieniony przez pyz Nie Kwi 16, 2006 5:24 am, w całości zmieniany 1 raz
te nowe mapy sa zalosne...niestety-tak wiec pyzie dzialaj, jak ktos juz zauwazyl.
btw-do starych ctfowych mapek dorzucilbym (chociaz wcale mi sie to nie podoba bo to denny dm ale ludzie je chca...ech fuck;/) lf4,10 + jakies samurai castle np plus jeszcze jakies as2m7-i moze cos tam jeszcze. Tak czy inaczej,co stare to dobre-i to powinoo dominowac
Niejaki Grzegorz W zaproponowal dodatkowe mapy na cool :
as2m6.bsp
as2m7rb.bsp
b4ctf.bsp
b6ctf.bsp
beerctf2.bsp
beerctf3.bsp
marics_ctf21.bsp
sherm_ctf7.bsp
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
Wysłany: Wto Maj 23, 2006 8:04 pm
"Nie" - to mówi tylko klan S który zresztą juz prawie wcale nie gra w q2ctf, a jak juz jest ktos z S na serwerze to obstawia speca i w zyciu nie widzieli zaproponowanych przez "Grzegorza W" map, wiec Orlan nie bierz pod uwage ich głosów!!! Kolejna sprawa normalni gracze wchodza na to forum rzadko lub tez wcale, wiadomo dlaczego, bo nic tu sie nie zmienia od lat, zawsze gównem obrzucają kogos kto normalnie sie wypowie. A pozatym "ten niejaki Grzegorz W" z tego co wiem to Tiger i on byle jakich map by nie chcial dodac na Coolnet, bo po co by mial tracic czas na utrudnianie zycia ludziom którzy graja na Coolnecie. Widze od jakiegos czasu Tygrysa codziennie grającego na Coolnecie wiec dobrze zna mapy jakie są grywanie i takie zaproponował na Coolnet.
Ja codziennie grywający na Coolu odnośnie tych map to jestem na TAK
Z 3 powyzszych glosow na 'nie' tylko jeden pochodzi z S .
Masz paranoje na tym punkcie i to widac, w byle kazdej wypowiedzi probujesz jechac na S mimo ze np w tym przypadku nie masz racji. I dlatego proponuje w twoim stylu - twoj glos jest niewazny bo masz krzywe spojrzenie na "swiat" .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nuclear normalni gracze tu wchodza, ale sie nie wypowiadaja. Pozostala czesc wogole nie wie o istnieniu forum. Nie sadze zeby tutaj wszyscy sie obrzucali blotem. Rzeklbym ze tutaj jest spokoj jak cholera ;d Chyba w zyciu nie czytales innych for, gdzie obrzucanie sie blotem to lagodne stwierdzenie. Tutaj poprostu panuje wolnosc slowa i nie wiem co w tym zlego.
Druga sprawa to klan [S] i jego aktywnosc na scenie. Nie liczac osob ktora wpadaja raz na miesiac i faktycznie siedza na specu, to pozostale osoby graja dosyc czesto ( pyz, shi, bator, madmax ).
Co do samych map. Mozna je przeciez wrzucic na server - to chyba nikomu nie przeszkadza. Byle nie dodawac tego gowna do cycle, bo znajac zycie zaraz poleci vote i to bynajmniej nie ze strony e[s]ek ( uprzedzam fakty ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum