Oczywiscie to lamerstwo grac w tylu na jednego... Sama ta sytuacje na screenshocie potepiam ale uogolniajac:
wez taki czynnik psychologiczny: gdybys gral pod real nickiem, to paru "porzadniejszych" z druzyny przeciwnej przekonaloby sie ze warto jednak z toba grac, ze mozna cos zdzialac przeciw liczniejszym wrogom itp. A tak... kto by chcial grac z lamerem ? Wiec nie dziwne ze cie zostawili bo z lama grac w teamie nikt nie chcial :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
[quote="]teodor coty masz za paka??? moze dac jakis namiar na niego??
[...][/quote]
hehe moj pak jest tak " w artystycznym wymiarze" cienki -> nastawiony tylko i wylacznie na najlepsza widocznosc - dlatego jest w nim pelmo tzw fullbrightow.
link: http://quake2.org/downloads/teopak.rar
heh podziwiam tych z gl_modulate 10... i wiecej (i stala sie jasnosc ) hmm a po co..
no coz, widocznosc mozna osiagnac na rozne sposoby...
ja gram z wysokim modulate, bo likwiduje cienie i dzieki rozjasnieniu, wszytsko ma jeden odcien, a zmniejszenie jakosci textur jeszcze bardziej to poglebia (mniej mecza mi sie oczy, gdy tak gram)
Kolejny screenshot grania w przewadze... tym razem z coolnetu a nie tpi :>
Brawa dla panow w blue team!
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
teodor thx za paka ale mam prosbe zebys jeszcze raz to wrzucil, najlepiej calego pak09.pak bo jaks blad jest (a jak tak bardzo chcesz pakowac to zipem plz) thx
btw. widze ze ten topic sie rozwija, co mnie wcale nie cieszy bo to znaczy ze co raz wieksze lamki sa
Ja troche inaczej podchodze do "widocznosci" - dla mnie przy gl_modulate 10 wszystko sie zlewa a nie o to chodzi.
Mapy znam na pamiec wiec nie musze widziec wszystkiego - tylko to co potrzebne czyli itemy i wrogow.
prosty przyklad:
1. wszystko gl_modulate "10", gl_shadows "0", gl_dynamic "0"
Ano widac roznice... na pierwszym obrazku wszystko widac a na drugim bardzo niewiele bo jest ciemny wiec... nadal nie wiem jak mozna po ciemku grac... O Teo moze fajne cwiczenie dla ciebie jak lubisz ciemnosci a mapy znasz na pamiec: wylacz monitor (patrzac na drugi obrazek sadze ze niewielka roznica) i graj tylko na sluch liczac na swoja dobra pamiec mapy :>>
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum