Lekki OT, bo wlasnie wpadlem na strone clanbase.
Vitez GJ! Naprawde.
Q2 czy Q4?
A jeszcze wiekszy OT - Q4 ogolnie jest taki sobie ale po pierwszych closed betatestach DeltaCTF morda mi sie szczerzy i juz sie full wersji doczekac nie moge - to jest dopiero gameplay, gamestyle w wiekszosci rodem z q2ctf choc nieco podretuszowany (movement doskonaly, hak bdb choc do lekkiej poprawy, mapy fajne,drop weapon, drop flag i sporo innych fajnych drobiazgow) - a wy juz mozecie sie slinic na wersje open beta.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Udowodnij... chociazby grajac te zalegle mecze w CB :p
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Q4 do Q2 nie ma co porownywac. Q2 to byla rewolucyjna gra, a Q4 to poprostu dobra gra, ktora niestety, nie cieszy sie zbytnia popularnoscia jako platforma turniejowa ( wiadomo ze graja w q4 na turniejach, ale gra to jedno, a sponsorzy to drugie ). Nie wroze mu dlugiej przyszlosci. Wiec pyz ma racje, bo Q4 nigdy nie pociagnie tak dlugo jak Q2. Nie ta liga :)
Mysle ze Q3 nawet przebije Q4, bo Q3 sam w sobie nie jest zla gra ( do rozgrywania meczykow idealna ).
Szczerze mowiac to nie widze powodu zaczynania w Q4. To ze jest wiecej graczy? To nie jest zaden powod, bo na jednym serverze oni i tak wszyscy nie siedza. To co jest w q2 jest dobre, jeden pelny server przez wiekszosc dnia. Szkoda tylko, ze nie ma juz mobilizacji do grania.
W fpp niestety nie da sie juz nic ciekawego wymyslec. Najlepsze gry z fpp juz dawno powstaly. Teraz jedyna szansa jest stworzenie porzadnego klonu czy tez polaczenia tych gierek. Dla mnie jedyna nadzieja jest STALKER ( dev team naprawde odwala kawal porzadnej roboty, aczkolwiek idzie im to strasznie wolno i to moze ta gre pograzyc szybciej niz ujrzy swiatlo dzienne ) i ET:Quake Wars ( Splash Damage + ID - omfg ).
ET:QW bedzie rzadzilo na dobrych pare lat. Splash Damage w ET odwalilo kawal dobrej roboty. To jedna z lepszych gierek fpp, a byla robiona calkowicie za darmo. Maja talent + kosmiczne silniki Carmaca ... bedzie git.
Narzekanie na Q4 w tym samym tonie co na q2 i q3 przez ich pierwszy rok "obecnosci" . Ja tam bede obserwowac jak sie rozwinie.
Enginy carmaca? -> Warsow ... mnie nie wciagnela bo... za szybka
A ET:Quake Wars to swoja droga, na pewno zajrze do tej gry, tylko mam takie zboczenie ze kieruje sie tylko w strone CTF - jak on nie jest grywalny (w Q4 bedzie, oj bedzie... DeltaCTF jest palce lizac i to ledwie first closed beta) to gra nie jest grywalna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum