Ta, 1:100 to chyba mielismy za czasów Gorskiego :D
Jak wyjdziemy z grupy to bedzie dobrze. Mysle ze Kostaryke napewno zjedziemy, Ekwador tez powinnismy, aczkolwiek znajac nasz zespol to wszystko jest mozliwe. Niemcy nam porzadnie wpierdola, ale Niemcy to inna liga generalnie... a co najsmieszniejsze, ze to polacy grajacych w barwach niemiec nas sklepia lol ;d
Generalnie to mimo w miare czystego awansu do MS, mysle ze Janas i tak nie wie co robi. Tyle ze juz z niego robi sie powoli dobrego trenera. Wystarczy ze trafimy na dobry zespol i tyle pogralismy.
Jak Polska wygra MS to przyjade kurwa na zjazd jakis :D
Ja sie tylko modle o jak najnizszy wymiar kary jaka nam zaaplikuja niemcy ;/ Na 14 meczow z niemcami 10 porazek i 4 remisy. Ma to swoja wymowe, bo nawet Orly Gorskiego nie daly rady. Ekwador i kostaryka to tak naprawde sredniaki i jezeli ich orly janasa nie pojada to niech sie w Polsce nie pokazuja. Moim zdaniem Janas sie teraz miota i nie wie co robic, bo uzmyslowil sobie ze wtopil powolujac mile i kosowskiego (widac ze dlugo nie grali). Ogolnie Kosiarka to niezly pilkarz, ale sil mu starcza na 2... 3 akcje i zdycha, wiec na wiele sie nam nie przyda.
Mimo wszystko zawsze: POLSKA BIALO CZERWONI!!!!
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Kosowski jest dobry, a przynajmniej technike ma bardzo dobra jak na polskiego pilkarza. Myslisz ze czemu go kupowali do zespolow niemieckich i angielskich ( mimo ze nie pierwszej klasy ). Chyba nie za to ze jest pierdolonym leniem :D
Poprostu to zmarnowany talent.
Ile razy oglądałem z nim mecz, czy to w Wiśle, czy to w Kaisreslautern, czy to w kadrze, to zawsze gdy miał piłkę widziałem, ze będzie strata. I prawie zawsze była
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum