Wysłany: Pią Lut 14, 2003 6:01 pm Mam male pytanko co do inside q2:) ?????
W ktorym paku, gdzie jest umieszczony i jak sie nazywa pilk (wave), ktory informuje "enemy flag is in ypur possesion" i drugi dla drugiego dotyczacy drugiego teamu ???????
Mam nadzieje ze jesno wyrazielem to o co mi chodzi
U mnie jest dla obu teamow jeden dzwiek - standardowa syrena wlaczajaca sie po wzieciu flagi a jest to flagtk.wav z ctf/pak0.pak i w srodku paka znajduje sie on w /sound/ctf .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
hehe juz mam panowie!! Ustawilem 1 dzwiek i bylo dobrze. (przed tym jak vitez napisal , ale thx) a teraz jest lepiej, poprostu usunalem z paka nie potrzebne pliki, a te z biteme chyba z ctf/sounds/ctf/flagtkown.wav i ctf/sounds/ctf/flagtkenemy.wav zaczely dzialac hehe i jest ok
To w takim razie nauczyles sie widze by na przyszlosc robic to w takiej kolejnosci: najpierw sproboj sam/poszukaj sam rozwiazania, dopiero jak sam sobie nie radzisz pytaj innych?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
hehe a co w tym zlego vitez ze robie nie w twojej kolejnosci ??
tak to przy okazji inni sie moze czegos nowego na moich bledach naucza???!!!!
Nie sadziasz??
Pozatym dalej nie wiem gdzie sa te pliki, ktorych szukalem(popradzilem sobie w inny sposob)
_________________ Pozdroofka
Ostatnio zmieniony przez Dzidzia Nie Lut 16, 2003 2:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Btw Vitez turniej minal, a liga wciaz nie zaaktualizowana ....
Odpowiedz na to masz w innym topiku :P
Vitezz ????? ciekawe gdzie??? a odp ze nie ma ktos czasu mnie nie interesuje!! Umawialismy sie ze bedzie juz zaaktualizowana a tu nic !!!!
Ktos tu jest niepowazny. Czy naprawde na to potrzeba az ta wiele czasu??? To tylko trzeba zmienic kilka nazw i all. Nie rozumiem...
Btw. Popatrz na swoje a nie moje offtopicki np w "Znowu lameria!!", czy "Kiedy ktos zaaktualizuje lige q2??"
Zarzuty kieruj do jezusa a nie do mnie odnosnie updejtu. Ja raz zrobilem wszystko gladko i ladnie od zera ustawiajac tabelki itp... potem przyszedl Jezus i wszystko zepsul, obiecal po turnieju naprawic.
offtopic
Czy ma ktos jakis programik do przegladania serverow ??
niemam zadnych linkow z fajnymi stronakami o q2 a na fpp.pl niedziala download a na ctf.pl nic nie znalazlem
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum