Zgadanie sie na jakas normalna gre jest praktycznie teraz niemozliwe, ale ostatnio co wpadam na q2, to jest pelno ludzi ( 8-10, to jest przesyt nawet lol ). Q2 > all.
Od wrzesnia ruszamy z liga!
Praktycznie to nie wiem jak jest ;) dawno nie gralem.. ale z tego co pamietam: bylo zawsze te 8 osob .....
Ostatnio nie gram bo net sie cos popierdolil i mam wtyxy jak ja pierdole i lipa jest ze hej !
q2 4 ever :] :] :]
Poniedzialek to dobry dzien zeby pograc w Q2 i tak tez sie dzis stalo. Ludzie sie zaczeli zbierac o 23, kiedy to sobie gralismy luzno q2ctf1 ( w planach byla klanowka [S] vs [DV] ). Potem szybka q2ctf3 ( Jagi zniszczyl wszystkich na defie )... no i wreszcie godzina 0 ( 0:00 lol ). COPik na lfctf1 8 na 8, masakra. Dawno mi sie tak dobrze nie gralo, mimo ze tlok byl przejebany. Sporo dobrych akcji i praktycznie zero narzekania. Wszyscy byli ostro wkreceni w gre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum