Wysłany: Sob Paź 07, 2006 2:31 pm
Jesli ten admin byl moj to tak czy siak na mnie spada odpowiedzialnosc. Inna sprawa ze nie mam zielonego pojecia skad ow osobnik go dostal tymbardziej iz wklepywal wczesniej to haslo z bledami. Ale nie sadze ze poprostu odgadl. Aby zakonczyc spory i roznego rodzaje spekulacje na moj temat komu to ja nie rozdawalem admina to poprostu sie go zrzekam. Mimo to nie mam nic sobie do zarzucenia jesli chodzi o adminowanie i tepienie chamstwa na serwerze jakim jest coolnet(z wyjatkiem jednego wybryku -> matrix sorry ).
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
W logach to wyglada mniej wiecej tak, ze kazpex wpisuje admina i pare sekund po nim wpisuje dokladnie tego samego admina ex3. Wczesniej chyba z 20 razy probowal zgadywac ;) Wiec kazpex napewno mu tego admina nie dal. Jak sie juz daje, to napewno nie komus z DM :D
Swoja droga, nie sadze zeby to byl jakis specjalny powod do zrzekania sie z admina. Wszyscy przeciez wiedza ze nie robiles nic zlego. Predzej o to sie mozna do mnie rzucac ;)
Powiedziec dmowcom mozna tylko kogo posluchaja Ciebie killer ? Jezeli tak to powiedz im.
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
Jezeli nie posluchaja to trudno, nie bede nad tym plakac ani sie tym podniecac. Teraz nasi admini wiedza kto ma admina z dm'owcow w zwiazku z tym jezeli sie to powtorzy to automatycznie sie zbanuje. Mysle ze byl to jakis incydentalny przypadek i nie ma po co co podgrzewac atmosfery, bo ten kto mial admina moze reagowac rownie emocjonalnie co matrix... reszte se sami dopowiedzcie ;]
Pozdro Orlan
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
po 1 to nie jest executor o ktorym mowicie
po 2 Urbasek znalazl 2 ip z sieci ktora podales i sa to osoby x-ray i ace gracze tdm'owi , Urbasek ponadto przeszukal baze ctf.pl i nie znalazl zadnego gracz pod tym ip
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum