A pozatym szyna, omen, kurz zostana wrzuceni do "pierwszego" koszyka z ktorego kazdy kapitan bedzie mogl wybrac tylko jednego gracza. Jezeli "pierwszokoszykowi" nie chca grac u danego kapitana to trudno trzeba sie jakos dogadac, wiec w zasadzie ci gracze maja dowolnosc w wyborze druzyny. Moga zostac zwabieni przez ktoregos z kapitanow jakims przelewem (najlepiej 40 procentowym hehe).
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Ja tez nigdzie nie napisalem ze gram ;P a tak szczerze to mysle ze lepiej zeby Ci co robia ta lige wybrali 5ciu a nie zawracali 4 litery. Bedzie szybciej sprawniej itp.
troche osob podalo juz swoje opinie- moze teraz zeby zaoszczedzic czasu wezcie te wszystkie nicki i walnijcie jakies losowanie(np wrzuccie czarodziejskie karteczki do czarodziejskiego cylindra;p). Szybciej bedzie a i zapal do gry nie minie niech slepy los odwali brudna robote
jush dzis sie wszystko rostrzygnie i wyznaczeni kapitanowie beda musieli skompletowac druzyny do srody (ewentualnie do piatku) gdyz w weekend zaczynamy grac!
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 10:19 am
Szyna ma tu racje, weźcie po prostu wybierzcie z zapisanych ludzi drużyny, żeby każda team miał podobne szanse, podobny skill, wyrównane pingi itp… Potem w każdym squadzie już sama drużyna wybierze sobie kapitana, który będzie musiał zadbać o rozegranie meczy z przeciwnymi drużynami. Kapitanem nie musi być „wielka gwiazda” tak jak np. matrix, ale nawet zwykły gracz, który ma pojecie o ctf’ie, byle by miał chęć zadbać o team i umawianie meczy.
Zależy jak tam by pasowało z ilością graczy ja jestem za tym żeby do temu dac o 1 gracza więcej niż standardowo czyli po 6. W razie czego będzie jakis gracz zapasowy/rezerwowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum