Ja sie dopisuje na admina/speca(coverage i shoutcast na ircu :p )/rezerwe/gracza (w tej kolejnosci, bo druzyny juz praktycznie ustalone).
Chyba ze to ma byc ten najblizszy weekend to odpadam - mam dyzur telefoniczny i pewnie bedzie sporo roboty
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 4:53 am
Przewidzialem taka mozliwosc ze jeszcze pare osob sie zglosi wiec zamierzam wprowadzic "drafta" (druzyna z najslabszym wynikiem po pewnym okresie czasu bedzie miala jako pierwsza prawo wyboru gracza ktory chce grac w lidze a zapisal sie po ustalaniu druzyn). Tylko zastanawiam sie po jakim okresie czasu to bedzie. Moze juz po 1 starciu? A co do adminow to pewnie skorzystamy z doswiadczenia Pana Viteza
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Tylko zastanawiam sie po jakim okresie czasu to bedzie. Moze juz po 1 starciu?
Jesli 1 starcie bylo 'ostre' lub nawet do zera (typu 30:1, 25:0, no powiedzmy powyzej 15 czy 20 flag przewagi nad pojedynczymi zdobytymi) to po 1 meczu. Jak nie to po 2 przegranych.
Tyle ze... najmocniejsi juz sa w druzynach bo graja/sa na serwerze na biezaco i jako pierwsi sie zapisali. Niedobitki/maruderzy to juz co mniej zorientowani (tacy jak ja - nie widze w teamach nikogo slabszego od siebie wiec po co zmieniac?) i najprawdopodobniej gorsi skillowo.
Chyba ze znienacka wyskoczy starsza ekipa cwiczaca do tej pory pod fejkami... Jezus, keet, djseba i aci, Franek, Kraik, Grimlok itp
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum