Wysłany: Pon Paź 09, 2006 11:18 pm Drużyny
To nie jest ostateczne (propozycja) i dodam tylko że wiele głów naszej sceny ctfowej pomagało układać ów skład (za co im dziekuje) tak aby dojsc do kompromisu a wszystko dla dobrej zabawy
Qrka pare dni na forum nie zagladalem a tu sie dzieje... nie potrzebujecie sedziego? (mam admina :> ).
Pisze w tym watku bo pozostale to zasady, kapitanowie i zapisy graczy (a na zapisanie sie juz za pozno i za cienki jestem).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Napiszcie co sadzicie o druzynach, czy sa ok czy nie, co chcielibyscie zmienic, jakich zmian dokonac.
Ps. Vit jakbys sie uparl to mysle ze kaz gdzies Cie upcha
opropos tych dwoch silnych druzyn... nic tam nie trzeba zmieniac... poniewaz ludzie juz malo graja i formy sie wachaja ;/ chyba ze juz sie uprzecie to mozna ja z szyna na reszte
aha no i zapomnialem dodac bardzo wazna kwestie... nie ma sensu robic rozgrywek 5v5 moim zdaniem poniewaz quake2 jest juz w takim stanie spoczynku ze kurwa poprostu znowu beda jaja ze skladami takze proponowal bym ograniczyc ilosc map i ilosc graczy np. 3v3 bo wtedy jest wieksze prawdopodobienstwo ze mecz sie odbedzie... albo poprostu stanie sie to zamoczynnie poniewaz wielu graczy nie przyjdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum