Wysłany: Czw Paź 12, 2006 9:16 am Nowa Elekcja Coolnetowych Adminow
Prosze zglaszac swoje propozycje Adminow lub ich negacje z uzasadnieniem czas elekcji 7dni od dzis czyli do 19-10-06 wlacznie.
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
Ostatnio zmieniony przez orlan Sob Paź 14, 2006 9:14 am, w całości zmieniany 3 razy
Szyna - Ma swoje zasady , sznowany członek tej sceny.
Vitez - Admin ClanBase.
Omen - Dlugo gra w tą gre , wynagrodzenie musi byc
Ryq - Często bywa na servie , bezstronny w czasie konfliktu ( a przypadkow jest duzo )
Vidmo - patrz. "Szyna" to samu uzasadnienie.
Yokai - Tu nawet nie wiem co napisać , mysle ze ta osoba bedzie czast wymieniana.
Kazwa -
Cytat:
Ja chce. Zawsze mialam, nie ma skarg, uzywam, gdy trzeba .. nie banuje, jestem mila
fakt ;]
ps. Ja też chce być sedzią , mam duzo czasu a z kazdego meczu bedzie raporcik :]
_________________ zw^matrix
Ostatnio zmieniony przez Matrix^^ Czw Paź 12, 2006 10:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum