dajmy adminy ludziom ktorzy graja, bo znow wrocimy do sytuacji, ze jedyna osoba z admem na serwie bezie np Kazpex. Pewnie, ze i Olce Kurzowi Adiemu itd sie naleza-jestem jak najbardziej za...ale fakt tez, ze trzeba myslec o regularnosci grania.
Omen, Kazpex, Vidmo, Bator, Shinoda i np moze jeszcze toplez/killer .. moim zdaniem osoby sa odpowiednie-plus graja czesto..a w sumie chodzi chyba o to zeby byl ktos na serwie, kto przypilnuje tego i owego
Admina pownien dostac Kazpex. Jest odpowiedzialny, wyluzowany i bezproblemowy. Pozatym często gra i zna dużo ludzi. Ponadto głosuję na Batora, Kilera i Omena. Pozdr.
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 3:04 pm
To teraz podsumuje swoje glosy:
Killer - dobry organizator, mysle ze sie sprawdzi
Adolf/Pyz/Vitez - sprawdzeni, znaja sie na rzeczy
Bator - dlugo tu gra z nami
Szyna - rowniez sprawdzony
Kazwa - dac jesli bedzie grac czesciej
Omen - powie zanim wykopie
Grzdyl - hehe zawsze mnie strofowal ze naduzywam, chetnie bym zobaczyl jakby on sprawowal pozycje admina -> oczywiscie jesli czesciej bedzie na serwerze...
Yokai - spokojny i szczery
Sporo mi wyszlo ale duzo jest osob ktore by mogly sprawowac ta funkcje a ktorych tu nie wymienilem...moze zrobic wybory np co pol roku lub rok?
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Ostatnio zmieniony przez kazpex Pon Paź 16, 2006 7:10 am, w całości zmieniany 1 raz
Lista kazpexa jest ok, ale jak dla mnie to za duzo osob, wiec proponuje lekka modyfikacje:
Bator - tu chyba nie powinno byc sprzeciwow, napewno dobry wybor
Kazpex - aktywny i neutralny
Shinoda - j.w. ( moze bardziej po stronie horde )
Kazwa - bo lubie od niej bany dostawac
Coolfon - bo i tak was dopadnie w nocy jak mu sie nie uda na servie ( procz tego ze gra dosyc czesto, udziela sie na forum caly czas, to jeszcze jest imho w porzadku... przyda sie w koncu jakas swieza krew wsrod adminow )
Ta lista jest wedlug mnie dobra, bo te osoby czesto graja i napewno nie sprawiaja problemow. Oczywiscie, admin ktory nie sprawia problemow prawdopodobnie nie ma admina. Wiec proponuje dodac moje top3:
Pyz - jak mnie Kazwa zbanuje, to ktos musi Kazwe zbanowac tez :)
Kribol - wroci z woja, bedzie bardziej profesjonalny
Vitez - bo kur.. kto widzial kiedykolwiek zeby Vitez nie mial admina ? :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum