Biorac dobry przyklad z Coolfona zakladam nam temat.
Tym bardziej dobry pomysl bo gg nie uzywam - lapcie mnie tu lub na emaila.
Dla przypomnienia (bo jakos zapamietac nie moge) wpisuje sobie tu liste:
3. "Piwa" : raul, ryq, matrix, vitez, wasyl, faya, suoma
Tagi przy nickach to ulubiona marka tego zlocistego napoju np: Zywiec.Vitez .
Kto nie pije piwa to niech wpisze mleko albo cola .
Z powodu zmiennych godzin pracy w tym tyg (16-20.10) pracuje 15-23 wiec nie bardzo mam jak pograc, chyba ze po polnocy ktos bedzie.
Nastepny weekend (21-22.10) mam free.
Oprocz tego sugerowalbym uzywanie VO i jakies wspolne pobieganie choc raz przed meczem.
No i pozycje mozna by ustalic...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
no mozna by cos zagrac z raz albo dwa przed meczami a na vo mozesz siedziec i sluchac nas ( mikrofon teraz 5zl kosztuje = 2 piwka ). Ja moge po calej mapie biegac i krasc wszystkim ammo.
To ja bym fayke postawil na defa a siebie na 2nd defa (eskorta fc, chase fc, pomoc na srodku).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
na lf4 prawie ze wygrana 2 flagi brakowalo a na lf1 no to juz dalismy dupy..... zobaczymy jak z dominatorami pujdzie nam a tak wogule z nimi to kiedy gramy ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum