Ustalony został termin -> 22.10.2006 o godzinie 22:00 zagraja:
Nieaktywne Członki vs. Piwa
Mecz może sie nie odbyc jedynie z braku admina lub awarii serwera...lub innych czynnikow na ktore nie mamy wplywu
Punktacja chyba jest jasna?
Punktacja jasna (walkower - wiadomo :] ).
Tylko żeby ta 22:00 nie stała się nagle 22:30, bo to mnie zawsze najbardziej dobijało. Wszyscy mają być 21:50 żeby o 21:59:50 usłyszeć charakterystyczne "ten najn eit sewen siks fajf for fri tu łan".
Ustalony został termin -> 22.10.2006 o godzinie 22:00 zagraja:
Nieaktywne Członki vs. Piwa
Mecz może sie nie odbyc jedynie z braku admina lub awarii serwera...lub innych czynnikow na ktore nie mamy wplywu
Punktacja chyba jest jasna?
Punktacja jasna (walkower - wiadomo :] ).
Tylko żeby ta 22:00 nie stała się nagle 22:30, bo to mnie zawsze najbardziej dobijało. Wszyscy mają być 21:50 żeby o 21:59:50 usłyszeć charakterystyczne "ten najn eit sewen siks fajf for fri tu łan".[/quote]
jak niechcecie grac to gadajcie od razu, to sie was rozdupi na reszte druzyn, albo zrobi inna!
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
dziala pod lf 2.0 , nie trzeba specjalnego klienta. Niestety wobec niektorych graczy (nigdy nie doszedlem, Adolf mial jakas teorie) nie dziala i trzeba recznie 'chase <kawalek nicka> ' wpisywac gdy nie chce dzialac.
Jest jeszcze chasex quad ale on chya nigdy nie dziala... no coz lf 2.0 to nadal beta...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum