A potem z takich ludzi wyrastaja debile, ktorzy w srode wieczorem dorwali mojego kumpla z grupy.. Pobili a potem, "bo jeszcze zyl" rozjechali samochodem... I oczywiscie nikt nic nie widzial.. A wydawalo sie ze Sopot to bezpieczne miasto do imprezowania, jednak okazalo sie ze nie.
nasza polska rzeczywistosc to nasza wina- to ludzie tworza rzeczywistosc w duzej mierze..ludzie ktorzy jak cos sie dzieje odwracaja glowe w inna strone...a jak przychodzi do glosowana na osoby ktore mogly by cos zmienic ( np zaostrzyc prawo dla takich malych skurwysynow i ich wiekszych zdresialych pierdolcow) to glosuja na populistow vide kretynow...
dopoki mentalnosc + rzad sie nie zmieni... bedzie jak jest = bedzie to co jest
1. siedzi na przystanku czeka na tramwaj a tu nagle po drugiej stronie ulicy tarmosi sie facet z jakas kobieta starsza.. nie zastanawiajac sie podbiega i strzal kolesiowi w pysk.. okazalo sie ze to jego matka i zajebala mu pieniadze w czasie gdy on byl w pierdlu, a wyszedl dzien wczesniej
2. pod blokiem tarmosi sie gosc ze starszym facetem.. tez poszla lufa na ryj.. tym razem ojciec sprzedal samochod syna pod jego nieobecnosc w kraju i nie chce nawet oddac kasy.
bywaja i takie akcje.
pozatym ja jestem ciekaw czemu nikt z tej calej klasy Ani nie zareagowal, ffs co to kurwa, teatr, zabawa? Dla mnie wszystkie inne dziecki powinny tez odpowiedziec karnie za to. a 3 glownych bohaterow jak skonczy 16 lat jeszcze raz proces i dojebac im tak ze odechce im sie czegokolwiek.
No wystarczy, ze 3 byski z gimnazjum dobiora sie do jednej laski, zaczna ja tarmosic, to klasa bedzie siedziala i sie nawet podsmiewywala z tego. Mialam taka podobna sytuacje w liceum, gdy koles 3 laski w przeciagu 3 lat wykonczyl psychicznie, tak ze az zrezygnowaly z tej szkoly ;) Generalnie, po prostu po nich jezdzil tak ostro, nawet przy nauczycielach. I co? Nic, klasa sie smiala pod nosem, nauczyciel tez, a laska cierpiala.
Po prostu slaba psychika .. A co do agresorow, to mozliwe sa 2 odpowiedzi : 1) patologia rodzinna 2) chec zshow offowania sie przed rowiesnikami. Pewnie to drugie, w wiekszosci przypadkow ;) Mlodzi chlopcy sa przewaznie bez mozgowcy ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum