Wysłany: Czw Lis 02, 2006 5:30 pm Clanbase sezon jesienny
Mimo ze nie spodziewam sie wielu zapisow to jednak mozna dac graczom znowu szanse.
Najprawdopodobniej w ta niedziele rusza zapisy do sezonu jesiennego Clanbase Q2CTF.
Ze trzy zagraniczne teamy juz sie zainteresowaly. Jesli i wy macie jakies skladne teamy to smialo sie szykujcie
Wszelkie info - u mnie ( #clanbase.q2.ctf na quakenecie IRC lub vitezz at gmail.com ).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
albo zglosimy teamy z ligi cop hehehehe ale by sie zdziwili wszyscy ze tyle teamow z polski hehehe
O tym wlasnie myslalem :>
Bo jak nie to ten cup pobije (swoj wlasny niestey) rekord ilosc klanow. Oficjalny minimalny rekord CB to 12 klanow. W Q2CTF w zeszlym sezonie bylo 10 z czego 3 odpadly po drodze .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Az jeden klan sie zapisal (tych z CS nie licze) :/ .
A niby tylu graczy na XS/Coolnet/Łotwa biega jeszcze...
Z naszej strony proponowalbym ze dwa teamy zebrac - jeden PRO ktory sprobowalby zloic 1dt i drugi '4fun' byle poskakac.
Jak bysmy dali dobry przyklad i zapisali takie dwa teamy to moze i reszta (jakies tam DTF czy BtB czy szwedy/norwegi jeszcze zyja i graja) by sie dopisala.
Killer - nie mialbys ochoty zlozyc takich skladow? Z Liga COP jakos idzie
a ja chce wyrac ! juz wsztkie pucharki mamy tylko brakuje tego zlotego
I to jest podejscie! :>
Zapisal sie rowniez klan (heh) omen... w poprzednim sezonie roznie bylo z ich forma. Wiec wlasciwie 1dt do pobicia. A zgrac sie ze soba smialo mozecie :> .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum