Niestety matrix nikt z nas nie ma takich mozliwosci zeby poprawiac skrypt strony ligowej Dlatego mam prosbe zebys zrobil watek na forum z tabela i wynikami, ktory bys na biezaco edytowal. Jak go zrobisz to ja go podepne i bede pilnowal zeby nikt nie smiecil ci w tym watku.
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
To zróbcie ten wątek, podepnijcie i od razu zamknijcie, wtedy nie będzie żadnego bałaganu.
I wtedy przy kazdym updejcie Matrix musialby prosic o otworzenie watku albo slac updejty do Killera...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Dema z Piwa vs House. POV Vitez. Z q2ctf1 troche dlugie bo rozgrzewka byla a autorecord tak dziala, ze caly match nagrywa - przewincie sobie timedemo 2.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wlasnie, po co az tyle w q2 robic.
odpalasz q2 z "+set game ctf" <- najlepiej sobie zrobic skrot :/
w q2 wpisujesz demomap demko.dm2 ( albo map demko.dm2 - to juz zalezy jakiego klienta uzywasz ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum