Chcialbym prosic reprezentantow zapisanych teamow o podanie tutaj skladu, bo na listach graczy w CB widze niezly burdel, to przynajmniej liste Allowed Players doprowadzilbym do porzadku (np szyne i omena znalazlem i w ZW i w ewc ).
Tak wiec kto tam gra/szefuje w : ewc, ZW, Summa Imperii, Speed, ssij - wpiszcie tu sklady i upewnijcie sie ze ci gracze sa wpisani tez i do klanu w CB.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
SiD, Chrom, Grzdyl, Prosto, Z-Factor - jak narazie to tyle, a jak kogoś dodamy to damy znać napewno!
Prosto jeszcze niedodany do teamu w CB widze?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Wto Lis 28, 2006 5:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
Vitez - Rezor i Kaziu zostali dodani przeze mnie jeszcze raz, wiec niedlugo powinni dostac maile do potwierdzenia..tym samym sklad bedzie wygladal tak jak go podalem
Nadal jest was tylko 4... w tylu chcecie grac najblizszy mecz? Powodzenia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum