SerVusik!
Przeczytalem 2 pierwsze strony (zadnych konkretow, wiec odpuscilem sylabizowanie) i lza sie w oku zakrecila, - bo Tu nic sie nie zmienilo... Zagladam tu tak zadko ze nikt mnie pewnie nie pamieta ale ja bym coponiektorych zobaczyl jak wypali ten zjazd ; ] ;tylko konkrety trzeba znac i coby mi data podpasowala... bo do kraju ojczystego wracam 28grudnia. Jeszcze 1 i to bardzo istotna sprawa, mianowicie: jak wyglada sporzywanie srodka oduzajacego pospolicie nazywanego narkotykiem (quenca trafkowego) w miejscu w ktorym bedzie sie odbywalo to zacne zgromadzenie, bo ja sie nie ruszam bez swojej polowki sloika i nie chcem znalesc sie w pomieszczeniu do ktorego drzwi sie otwiera tylko z zewnatrz! Takrze czekam z utesknieniem na dalsze informacje ... :>
------------- znalazl Galaz na stoliczq - beznamietnie zjaral -------------
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
matrix skocz do Astorii, dowiedz sie ile sobie zycza za nocke... trzeba instalnac q2 na paru kompach i go
nie jestem pewien na 100% ale ponoc nie mzona tam chlac i palic;/ wyjsciem jest natomiast miasteczko akademickie ktore jest niedaleko..jest tam troche knajp- wiec kazdy moze sie albo napic albo napalic albo jedno i drugie (mozna to zrobic przed, w czasie, po-graniu-knajpy sa czynne dosc dlugo) ,,a jak ktos lubi pryty to obok jest maly park ;p
matrix-noclegu nigdzie nie zorganizujesz...albo ludzie (jesli beda chcieli) kimna sie gdzies na boku..albo w pociagu/samochodzie.. nic nie wykombinujesz
moge Ci troche ewentualnie pomoc, ale musisz mi dokladnie powiedziec co jak i kiedy.. bo z zcasem roznie bywa..na ogol kiepsko;p
wiec kmin- i niech sie ludki zjezdzaja
czuje ze ze swidnika np troche osob by podskoczylo
W tym wygodniu mam ostry zapierdol i nie wybieram sie na miasto ale w niedziele sie wybiore dowiem co i jak ile kosztuje czy mozna palic chlac gwałcić mordowac itp...
ŁE ..
Znajdzcie jakis motel tam w poblizu, no nie musi byc centralnie blisko, ale zeby jakas komunikacja byla do tej Astorii .. gdzie nocleg dla sporej ilosci osob [moze jakies grupowe znizki] bedzie w granicach 10-20 zl .. Bo np mi, ktora mieszka no niewiem z 800 km ;) nie jest po drodze wpasc na 1 noc, zeby potem wracac .. Jak juz jechac, to na 2-3 dni ..
Moze sie zwiedzi ten Lublin czy tam Swidnik .. =]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum