Zgadzam sie z Kaziem, tak realnie patrzac to powinnismy ograc takie ewc do zera. Przeciez mamy "team zajebistych graczy", a kogo maja ewc? lol same kampy i lamusy
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
propozycja niedzieli wieczorem jest ok dla mnie moze jakiegos nieoficjalnego copa sie zagra w kazdym razie trzeba cos ustalic przed meczem z ewc... mam kilka pomyslow
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 9:39 pm
mi pasi..ale konkret..21 czy 22:) bo to roznica:P
pEaCe!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
to mial byc jakis lamersi team, zdaje sie? ja bym sie skupil na tym jak najwyzej przegrac
bo widze, ze tu jakies podchody o zwyciestwo... chill... wg mnie wazne, zeby bylo wesolo na VO - jakas dobra muza i spoko ludzie. a wynik? who care 'bout that??
ze kogos nie ma - normalna rzecz ludzka..zdarza sie z roznych powodow i nikt sie tlumaczyc nie musi..ale na przylosc jezeli wszyscy zapowiadaja ze beda, a na meczu jest 4-5 osob...to sytuacja jest troche lekko mowiac dziwna..jeden team czeka..2 tez..czas leci..nerw bierze..
na przyszlosc wystarczy zrobic jedna rzecz- napisac .."yokai/eddie ty palo dzis mnie nie bedzie" ..lub cos w tym stylu i jest git
no sory no nastepnym razem bede na bank wyciagnie sie wiecej... a z ewc nietrudno przegrac... w tym cb jest kilka teamow ktore mozna zjechac latwo takze badzcie dobrej mysli i ja chce shinode!
heh, ja teraz sse bardziej niz zwykle, bo zmienielm system i cos kijowo dziala no ale... ostatecznie wloze stary dysk i jeszcze poszczelam z wami :]
dajcie next termin, postaram sie znalezc czas... bo ostatnio mialem "kryzys"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum