Wysłany: Pon Gru 04, 2006 7:17 pm
:killer:
no dobrze by bylo zalatwic nocleg, inaczej bedzie trzeba samemu szukac, :/
ale lepiej jakby sie blisko siebie nocleg mialo, a to wypady na miasto czy cos
_________________ Dit me mai!.
Ostatnio zmieniony przez kurz Pon Gru 04, 2006 7:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
z tym noclegiem-a moze akademik? jest ich kilka u nas na miasteczku..12 zl za nocke w takim np Babilonie..hm..moze to by bylo rozwiazanie sprawy noclegu. Co do hoteli moteli aj dont knof-malo laze po lublinie wiec sie nie orientuje..moze w necie cos pisze
do Astorii nie bylo by problemu z dojazdem raczje..jezeli ktos wpadalby pociagiem to wysiada na pkp..a tam wsiada w autobus..i wysiada pod sama niemal Astoria/przechodzi przez ulice i..gl..hf...and %
jezeli autem-parkuje na miasteczku i dochodzi sobie na piechote(mozna wyjsc po ludkow)/ w centrum nie zaparkujecie..wiem kurfa sam po sobie;/..wszystko platne albo zajete..szlag tylko czlowieka trafia i jedzi jak debil w kolko
ps- w swidniku nie ma co zwiedzac(choc i tak jest zajebiscie;p) ..ale w lublinie mozna sie troche powloczyc tu i tam
choc ja za ta miescina nie przepadam
nie wiem czy sie uda upchac wszystkich w jednym akademiku..sam tam spalem tylko ze dwa razy ..ale jest ich na miasteczku kilka, i sa bliziutko siebie..wiec moze dalo by rade..plus mozan sie zorientowac np w necie chociazby czy jest obok siakies inne spanko
Ja bym był za wakacjami. Teraz przed świętami to nawet nie ma co mówić. Później święta, później sylwester, później sesja, później poprawki, później taka pora roku, że ni chuja się nie chce, a w jakimś maju (sesja )/czerwcu/lipcu jak w mordę strzelił. A do wakacji, patrząc na tempo organizacji, to w sam raz się wyrobicie.
Oh Coolf, kazdy termin bedzie mial swoje wady .. Teraz fakt, wiekszosc graczy q2, to studencii, wiec moze marzec jakos? ;) Po sesji, bezproblemowo, mozna sie wyrwac z uczelnii na 2-3 dni .. Ciez nie kaze wam siedziec na drugim koncu Polski 2 tygodnie .. 2-3 dni, to byle zwolnienie od pseudo lekarza Wam styknie, jesli cos .. Pozatym, na studia sie chodzi 5 lat, a zjazd q2 jest raz na jakies 5 lat ;) Wakacje? Cos ty, zycie wiekoszosci to wyjazd zarobkowy zagranice, w zyciu mariana Ci nikt nie przyjedzie :P
A co do noclegow .. akademiki, moze byc, ryba ;) Jednakze, czy znajdziesz wolne pokoje w marcu (tzn w innym terminie niz w przerwie miedzysemestralnej - luty i w wakacje) ? Niewiem jak to tam u was stoi, ale we Wro mysle, ze bylby zajebisty problem :)
Mi to tam zwisa, sadze, ze lepszym pomyslem jest zjazd w tym Bialymstoku, gdzie wczesniej to organizowano. Dobra lokalizacja [powiedzmy ;)], tanio, motel. Ale tam chetnych na organizacje nie ma ;)
Albo sa zbyt leniwi [co nie Szyna? :P] ..
Na mnie i tak nie liczcie hehe, za stara jestem :D
Ej ja bym mogl popytac ten jard szmaciany ale chodzi o to ze wiele osob niechce jechac do bialego, to po pierwsze. A po drugie to musialbym wiedziec dokladny termin i ilosc osob chetnych. Ps. ja tam bym sie wyrwal z bialego ;P i pojechal gdzies ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum