spox
jakies dupki z dwdr sie odezwaly i ustalily termin na sob nastepna godz 19...LOL ..pogielo ich
musze przestawic mecz na jakas niedz np godz 22.-ale cus sie zjebalo z cb..nie moge wejsc na swoje konto..nie wiem wczym rzecz. Pisalo na stronie ze sa jakies problemy-sprobuje jeszcze raz jutro..moze podziala to ustale nowy termin..bo mysle ze tak mi jak i Wam godz 19 w sob nie odpowiada (i polowie [p]olski;p)
a kazik dobrze gada- z kazdego teamu mozna cos dobrego wycisnac..fan fanem..po to gramy, ale mozna chlopakom zapasc w pamiec;) niech sobie nie mysla
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
no sory no nastepnym razem bede na bank wyciagnie sie wiecej... a z ewc nietrudno przegrac... w tym cb jest kilka teamow ktore mozna zjechac latwo takze badzcie dobrej mysli i ja chce shinode!
heh, ja teraz sse bardziej niz zwykle, bo zmienielm system i cos kijowo dziala no ale... ostatecznie wloze stary dysk i jeszcze poszczelam z wami :]
dajcie next termin, postaram sie znalezc czas... bo ostatnio mialem "kryzys" [/quote]
...który miał brata i nazywał się... ramzes... albo to na odwrót było ?;]
_________________ -=[ Panic Fear Makers ]=- and -=[ Slaves of Pain ]=-
wlasnie..tak powaznie mowiac-mam problem z tym cholernym kontem..nie wiem w czym rzecz-gadalem juz z ziutem..ale nadal lipa..narazie coolfon (wybacz) ale musisz cos poradzic;/.. mam nadzieje ze to tylko na jakis czas
wlasnie..chlopaki z DWDR ustalili mecz na sobote godz 19... termin jest porazajacy;p
Vitez- czy daloby sie to przeniesc na poniedzialek godz 21;30 lub 22 ? czy jest juz za pozno..?
jesli mozesz cos poradzic...- poradz
masz u nas piwo jak wypali zjazd
wlasnie..chlopaki z DWDR ustalili mecz na sobote godz 19... termin jest porazajacy;p
Vitez- czy daloby sie to przeniesc na poniedzialek godz 21;30 lub 22 ? czy jest juz za pozno..?
jesli mozesz cos poradzic...- poradz
Na sile wam nie moge przeniesc, tylko jesli dogadacie sie z przeciwnikiem o zmiane terminu to maila do mnie z informacja o nowym terminie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Nie Gru 17, 2006 12:24 am
..wesolych swiat:d
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Ostatnio zmieniony przez WoLF Nie Gru 17, 2006 4:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
to kurwa jakis mecz byl wczoraj ? zero msg na gg ja nie mam czasu tez codziennie na ctf.pl siedziec lub wchodzic na clanbase... nastepnym razem prosze o jakis msg a nie ze ktos kogos gwalci pod moja nieobecnosc;/
Hm?
Ja tam nic nie sle na maila. Co najwyzej ClanBase automatyczne info wysyla... ktore niestety czesto lubi w spamie ladowac - trzeba sie dogrzebywac i odznaczac ze to nie spam.
Prosze nie kojarzyc tych automatycznych maili ze mna :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum