Weźcie kurwa wypierdalajcie speców jak trwa mecz. I niech nie będzie kurwa żadnej tolerancji, czy dana osoba ma admina, czy jest ziomkiem sędziego. Już zaczyna mnie to wkurwiać, że niepotrzebnie laga robią. I jedni są kopani, a inni nie. Na specu powinni być zmiennicy i sędzia i ewentualnie jeden kamerzysta. A nie siedzi cała banda i jak pojawi się ktoś obcy to kick, a na jego miejsce wchodzi jakiś ziom i sobie może siedzieć.
W sumie to już chyba koniec ligi?
Ale jakby nowa była to weźcie to pod uwagę.
Spece i lag, dobre ;) Zawsze jakas wymowka to jest musze przyznac.
chat > gra
Zreszta juz tak malo osob zostalo, ze wywalanie ich z servera podczas meczu jest zalosne. Trzeba sie nauczyc grac przy widowni :D
neee adi sam zasiada na loży szyderców
w tym jest pies pogrzebany ;p ;p ;p
a fakt faktem że spece laga nie robią, lockchata się da i nie widze problemu ;p
W dawnych, modemowych czasach to moglo byc prawda - serwer siedzacy na takim sobie (kiepskawym) laczu i jezcze ciekawszej maszynie potrafil byc zarzynany przez modemowych lagerow dopominajacych sie o pakiety.
W obecnych czasach jednak nic takiego nie ma miejsca - stale lacza i mocne serwery na superduper DSLach likwiduja problem "a bo spece laguja" .
Jedyne co pozostaje to sam fakt psychicznego dyskomfortu oraz to ze ciagle ktos wlazi/wylazi, komus cos sie wymsknie na say, ktos komus na VO moze cos podpowiedziec a paranoicy powiedza ze i na komorke sie wdzwaniaja komus grajacemu i podpowiadaja .
Tak wiec ogolnie i zdecydowanie jestem przeciw specom na meczu poza sedziami moze byc kilku) i po 1 rezerwowym.
Ale ukladziki i tak zrobia swoje.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum